Powered By Blogger

maanantai 4. tammikuuta 2016

Keep calm, tässä on kahvia!Tänään oli joululahjakahvin aika!


Hienoa purkkia tarpeeksi pyöriteltyäni muistin -vielä kovin vaatimattoman- Keep calm korttikokoelmani:Tyylikkäästä purkista kuoriutui kahvipussi...
...ja avatun pussin kahvi tuoksui juuri sellaiselle kuin kuvittelen englantilaisen kahvin tuoksuvan (olen aina ajatellut sen olevan samanlaista kuin hollantilaisen kahvin...)


Tummaa ja vahvaa

Ja kun olin tarpeeksi ihaillut kaunista ja tummaa kahvia, niin oli aika keitellä kahvit!


Vähän aamupalaa kahvin kylkeen......hyvä kirja kaveriksi...
...ja eikun nauttimaan!
Maistuvaa kahvia, mukiinmenevä päivä :)


7 kommenttia:

 1. Huh, helpotus. On aina jännittävää lahjoa kahvihifistelijää kahvilla. Voi osua oikeaan tai mennä pahasti pieleen. Onneksi sattui mukiinmenevää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vielä! Joo, minähän hifistelen Pirkka-kahvilla, Juhlamokalla ja Kulta-Katriinalla :) Olen tavis.

   Mua on ihan helppo miellyttää, hyvin harvoin olen saanut pahaa kahvia ja suurin virhe on liian laiha kahvi. Kotioloissa pystyn siihen vaikuttamaan.

   Poista
 2. Hieno on purkki ja tietty mukavaa että sisuskin on hyvää 😊. Mistäköhän nuo Keep Calm -jutut on alunperin alkaneet???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tihrustat tuosta neljännestä kuvasta... Siinä se alku on selitetty purkin kyljessä... Eli sota-ajan juttuja :)

   Poista
 3. Ok! Jotain selkoa sain, täytyy vielä tihrustaa uudestaan isommalta näytöltä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeilin ystäväämme wikipediaa ja sieltä löytyi tällainen selitys:

   "Keep Calm and Carry On (suom. pysykää rauhallisena ja jatkakaa) oli Ison-Britannian hallituksen toisen maailmansodan alkuvaiheessa vuonna 1939 julkaisema propagandajuliste. Se luotiin kansalaisten mielialojen kohottamiseen sen todennäköisen tilanteen varalta että maan kaupungit kärsisivät mittavia tuhoja niihin kohdistetuissa ilmapommituksissa. Kuitenkin Saksan ilmavoimat aloittivat Ison-Britannian kaupunkien ilmapommitukset vasta kesäkuussa 1940, lähes kymmenen kuukautta sodan syttymisen jälkeen. Tästä syystä julisteen jakelu jäi vähäiseksi eikä se ollut julkisesti esillä, joten siitä ei juurikaan tiedetty. Juliste tuli uudelleen esiin vuonna 2000 ja sen ovat uudelleenjulkaisseet useat kaupalliset tahot. Sen iskulause on nykyään käytössä monien erilaisten tavaroiden yhteydessä. Vain kahden alkuperäisen julisteen uskottiin säilyneen nykypäiviin asti, kunnes vuonna 2012 esiteltiin kokonaiset 15 alkuperäistä julistetta."

   Poista
 4. Itse asiassa en ollut Sohveissa, koska tulin sädesairaalalta huonojen uutisten kera eikä sitten huvittanut tulla enää sinne. Anopin uutisia,ei minun.

  VastaaPoista