Powered By Blogger

sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Kahvittelua pakkasellaÄlä luule, että olisin siellä pakkasen puolella kahvittelemassa! Ehei: on niin kova pakkanen, että on hyvä syy pysyä sisällä. Ja kahvitella :)

Aurinkokin se siellä...


Olisiko nyt ihan kuninkaallisen kahvin aika?


Olisi!
Tämä on suosikkinäkymäni keittiön ikkunasta: tuon pienen kuusen kasvua olen seurannut taimesta lähtien!


Hetken aikaa eilistä muisteltuani ja balettimatkasta kerrottuani alkoi olla taas kahviaika. Nuorisokin oli jo hereillä, joten oli hyvinkin myös puuroaika...


Mannapuuroa ja päärynää...


...kahvin kanssa oikeenlaista kemiaa!


Eikä lainkaan lisättyä sokeria!Hyvältä näyttää -ja hyvää se olikin!


Tästä tuli mieleen, että mamma sanoi aina tuota kahvin pinnalla kelluvaa vaahtoa rahaksi. Se, kenen puolella raha ajautui reunaan, oli sitten rahaa saamassa. Ja arvata saattaa, että kaikin kepulikonstein yritettiin raha saada omaan reunaan... No, rikkauksia ei tähän päivään mennessä ole näkynyt (tarkistin jo lottorivinikin...)


Rikkauksia odotellessa -kuppi kahvia!


8 kommenttia:

 1. Oi nam, nyt alkoi tehdä kahvia mieli =). Minun rakas mummo vainaa sanoi myös tuota kuplakasaa rahaksi. Ja mitä isompi se oli, sitä enemmän rahaa tuli =D. Kauniita ja tunnelmallisia kuvia! Ihanaa alkavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvää pakkasviikkoa :)

   Pidetään me mummojen tietoa yllä ja jatketaan perintöä kertomalla muillekin! Ja nyt kahville!!!

   Poista
 2. Rahaa kuplii kahvin pinnalla meilläkin, mutta koskaan se ei ajaudu minun puolelleni kuppia. Näyttää aina vain menevän naapuriin... :D Pitäisi siis varmaankin ottaa osaa siihen Naapurit-rahapeliin ;)

  Minäkin pysyttelin tämän päivän sisätiloissa. VAIKKA ulkona olisi ollut mitä kaunein kuvaussää... mutta eiköhän ne miun Olavinlinnakuvat jo riitä? :D

  Koska olen nyhjännyt sisällä, olen ehtinyt tekemään paljon suunnitelmia kevääksi... voi olla että hakeudun niihin maisemiin taas käsityömessujen aikaan. Ehkä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla yleinen tuo rahajuttu, pidetään tietoa yllä ja jatketaan perinnettä :)

   Olavinlinnan kuvia ei voi olla liikaa... Mutta toki joskus on oltava sisäruokinnassakin. Suunnitelmasi kuulostavat mielenkiintoisilta... Joko varaan sohvapaikan sulle?

   Poista
  2. Kiitos tarjouksesta, mutta taitaa olla tuo armas puoliso olla lähdössä mukaan, joten yöpynemme jossakin hotellissa. Mutta olisipa mukavaa jos varaisit perjantai-illan 8.4. alustavasti yhteisille riennoille...?

   Poista
  3. Käärin vuodesohvan takaisin kasaan :( Ei vainkaan, ei mulla oo surunaama... setä mukaan ja hotelliin lomaselle! Perjantai-ilta on varattu, silloin kierretään kaupunkia ja kahvitellaan. Toivottavasti!!!

   Poista
  4. Jeee... onpahan jotain kivaa, mitä odottaa! :) (Toivottavasti kaikki menee suunnitelmien mukaan!)

   Poista