Powered By Blogger

perjantai 15. tammikuuta 2016

JäniksenjälkisoppaaTämmöstä tänään:


Värikäs evästauko -joka tässä näyttää kovin valjulta...


Ulkona näytti tältä:


Sitten jäniksen jäljille!Minähän se tässä!Hyvältä maistui tämä soppa  :)


6 kommenttia:

 1. Täällähän on blogi täynnä toinen toistaan upeampia kuvia! Liityn heti lukijaksesi =). Pidän kovasti hyvistä valokuvista ja mukavista ajatuksista. Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitti! Vähän nolottaa, minä räpsin kuviani digipokkarilla, kun ei parempaan ole ollut rahkeita... Ajatella, että jotkut kuvat voivat sinunkin mielestäsi olla hyviä, nöyrä kiitos.

   Nyt minäkin liityin lukijaksesi, tähän asti olen vain ahkerasti vieraillut. Ihastuin kuviisi jo kauan sitten, mutta kun julkaisit kuvia Ahvenanmaalta olin ihan että WAU! Kolme kesää asuin siellä ja kuvasi olivat NIIIIN....

   Poista
 2. Jäniksenjälkisoppaa... nyt on siulla kevyet eväät! Ja ihania kuvia jälleen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! No kuule joo, minähän olen nyt kevennetyllä ruokavaliolla... Nutraaminen oli pakko lopettaa kun sain sen migreenin -olisko ollut liian cähän energi... Mutta vähäsokerinen jatkuu. Karkit ja herkut on lukkojen takana. Tosin siihenkin tuli tahaton poikkeus, kun migreenipöllyissäni kävelin pokkana pakastimelle ja söin puffetin... Mutta se meni kohtauksen piikkiin, silloin en ole järjissäni...

   Poista
  2. Millähän minä selittäisin ainaista herkkuhimoani? Nostan hattua sinnikkyydellesi herkkuista kieltäytymisessä! Mutta ei yksi pieni Puffetti mitään haittaa silloin tällöin. Pitäähän ihmisen elämässä iloja olla :)

   Poista
  3. :) Se oli silti vahinko...

   Poista