Powered By Blogger

sunnuntai 14. elokuuta 2016

Elokuun aurinkoaTyöpäiväni keskiviikkona oli aurinkoinen. Siinä samalla pääsin  käymään Muuramen kirkossa:

http://www.muuramensrk.fi

Juuri valmistunut kirkon korjaus on onnistunut! Ennen remonttia kirkko oli "puun värinen". Nyt on kirkkosalissa väriä.


Tässä kohtaa melkein unohtuu, että ollaan Suomessa ja Muuramessa...
Yksityiskohdat ulottuvat räystäiden alle asti:


Aurinkoinen elokuun päivä sai jatkoa parvekkeella...
Matkan jälkeen alas leikkaamani orvokki on nyt ihastuttava pikkuorvokki, joka avaa uuden kukan päivittäin elokuun auringossa


Elokuun auringosta nauttivat myös mustasilmäsusannat ja perunatBetuliat <3Aikani kukkia ihailtuani alkoi tehdä mieli kahvia. Vielä voi kahvitella parvekkeella. Kipaisin keittiöön ja arvelin, että koska matkakuume oireilee jatkuvasti, sitä voi ehkä parantaa nauttimalla Wiener Kaffeeta......Wiener nougaata ja dublinilaisen mielikuvituskatu Kastanjakadun väestä lukemalla...Sain Kastanjakadun väkeä-kirjan blogisiskoltani Kotosen tädiltä keväällä synttärilahjaksi. Jo parina iltana olen ottanut kirjan käteeni ja tykännyt!Nyt kahvin kanssa Unilääkettä. Ensimmäinen Binchyn kirja minulle ja heti olen myyty!


Mutta sitten tulivat pilvet...


...ja hetken kuluttua virkistävä sade :)2 kommenttia:

  1. Eilen ajeltiin Muuramen ohi ja sanoin puolisolle, että joskus olisi kiva käydä katsomassa restauroitua Muuramen kirkkoa. Ehkä siis jossain vaiheessa suuntaamme myös sinne. Ystävämme Markku oli muuten restauroimassa tuota Aallon suunnittelemaa pyhättöä. Hänelle se on siis tuttuakin tutumpi paikka.

    VastaaPoista