Powered By Blogger

keskiviikko 29. lokakuuta 2014

302. kuppiMitä minulla on työpöydälläni?

Tällä hetkellä kotona työpöydälläni on liikaa johtoja ja kaapeleita, pikkuisen pölyä ja turhaa tavaraa... Pikasiivous ja sitten pöytä on kuvauskunnossa ;)


Hyvin usein työpöydällä on myös kuppi kahvia...


...herkkujen kera


Jo 40 vuotta niin hyvää, ettei sanotuksi saa. Perinteinen Kismet juhlii hauskoissa kuoseissa: http://www.fazer.fi/tuotteet-ja-asiakaspalvelu/tuotemerkit/kismet/
No siinä ei kauaa mennyt ;)


Keikkakalenteri on erittäin tärkeä esine työpöydällä. Siinä ovat omat menoni ja muiden menot. Niitä riittää. Keikkaa pukkaa, keikkaa pukkaa!


Osoitekirja, muistikirja...Lempikynäni


Kynäkuppi on tietenkin kirpparilöytö -jo vuosien takaa


Tämä on hauska!


Tuhottava muistikirja, jonka sain lahjaksi Esikoiselta toissajouluna


Ideana on, että kirjan sivut käsitellään / tuhotaan ohjeiden mukaan ja lopputuloksena kirja on KARSEE! Minulla on vähän lempeämmät otteet, koska haluan kirjan pysyvän jotakuinkin kokonaisena kaikesta käsittelystä huolimatta...

Joitakin lempisivujani:


Vielä on paljon käsiteltäviä sivuja! Jos neulominen kielletään, niin otan sitten kirjan tuhoamisen viihdykkeeksi työkokouksiin!


Mitä muuta löytyy tänä iltana työpöydältäni?


Piti vähän leikkiä kahvin kanssa :) Nyt on taas siistiä!

 


2 kommenttia:

  1. Hauska kirja!! Enpä ole ennen moiseen törmännyt. Minun lempparini oli ehdottomasti tuo hedelmätarra sivu. Ihanan värikäs :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Opiskelija-asunnossani keräsin hedelmätarroja keittiön kaapin oven sisäpuolelle. Arvaappa oliko ne helppo siitä muuton hetkellä irrottaa! Hedelmätarrojen kerääminen on mahtava harrastus ;)

      Poista