Powered By Blogger

sunnuntai 12. lokakuuta 2014

285. kuppiSuurenmoinen sunnuntai

Nukuttiin myöhään. Syötiin Ukon kanssa aamiainen ja jätettiin nuoriso vielä nukkumaan. Hämmästeltiin kirpparilla melko pientä kaaosta ja suurta menekkiä. Tehtiin hyviä löytöjä.

Keitettiin hyvät kahvit:

Tässä päivän kirpparilöydöt:


Ihan minun näköisiä...


Suolaa kahviin!!!  Makuelämys inhottaa, mutta lukuelämys innostaa... Ei millään pahalla.

Lapsuudessani jotkut vanhat ihmiset laittoivat suolaa kahviin "poistamaan veden makua". Kahvi oli kallista, laiha kahvi saatiin maistumaan vähemmän vetiseltä pienellä ripauksella suolaa. Mutta joskus sitä oli ropsahtanut pannuun vähän runsaamminkin ja silloin se ei kyllä ollut hyvää!


Kahvia, kynttilänvaloa ja tanssin paloa -minkä Uotisen maailma minussa on menettänytkään ;)


4 kommenttia:

 1. Hienot ja hyödylliset kirppislöydöt! Vaan onko tuo kakkukupu jotenkin pienen puoleinen? Vai hämääkö kameran perspektiivi? Vai onko se kuitenkin juustokupu? Ei tuohon kai iso täytekakku sopisi kunnialla... Vai sopisiko?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi-hii! Arvasinkin jonkun tarkkasilmäisen hoksaavan Tupperkuvun koon: se on minikupu ja aivan järjettömän suloinen!!! Ei siihen kovin suurta kakkua sovi, ehkä joku muffini...

   Poista
 2. Eräs esittelijä kertoi, että tuohon pieneen kupuun mahtuu säilömään CD-levyt :) Esikoinen sai joskus joululahjaksi tuollaisen pienen kuvun leikkeihinsä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnekas Esikoinen! CD-levyille? No ei kyllä meillä... Joku kakkunen sinne isketään, se on varma!

   Poista