Powered By Blogger

perjantai 17. lokakuuta 2014

290. kuppiVapaapäivä -taas

Postia Ukrainasta:Aamukahvinkeitto ei mennyt ihan niinkuin Strömsössä...


Suodatinpussi oli taittunut, suurin osa puruista oli kuivia...


...ja "kahvi" MELKO laihaa...


Toinen yritys näyttää jo paremmalta!


Ja sitten aamupala maistui!
Päivää vietettiin ystävän kanssa ... KIRPPARILLA, oh no!

Tarjolla oli jos jonkinmoista kahvipurkkia:


Hinnat olivat niin pilvissä, että ei puhettakaan, että joku purkeista olisi minun kahvikaappiini päätynyt. Järki käteen ja ostoksille!

Mutta joo, siis... KUKA PÄÄSTI MINUT TAAS KIRPPARILLE???Löysin taas vaikka mitä:


Paljon Tuija Lehtisiä


Johonkin työpisteeseen tai...


...ehkä kynäpurkiksi..."Siis kuka oikeesti ostaa jotain hiustuotteita kirpparilta?" kysyi nuori mies vieressäni, kun olin juuri valkannut pöydästä todellisen helmen: sitä samaa Wellan Pearl Styleriä, jota ostan aina kampaajaltani. Isompi pullo ja hintaa hurjat 2 €. 


Pohjasta näki, että pullo oli täysi ja ihan käyttämätön. Minä siis ainakin voin ostaa kirpparilta hiustuotteita!


Ja ennen kuin keksin täydellisen viran tälle KAIKKIEN ihailemalle Tupperin Optimumille, se sai pehmeän laskun peilikaapissa...


Vain ELAmaa katsottiin tietenkin ja sen jälkeen iltakahvien aikaan vielä elokuva Percy Jackson, hirviöiden meri. Kivaa!!!


Ja kyllä maistui pakkasesta kaivettu korvapuusti!!!8 kommenttia:

 1. Oletpa löytänyt IHANAN korin! Muutkin löydöt ovat oikein oivallisia. Kyllä se on hyvä, että noita kirppareita on! Hiustuotteista puhuttaessa... eipä ole pitkäkään aika, kun minäkin ostin kirpparilta monitoimisuihketta, joka kampaajalla maksaa mansikoita. Ripsiväriä en kirpparilta ostaisi, mutta mikäs vika hiustuotteissa...? Ja oikein hauska idea tuo Tupperin purkin pehmeä lasku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotahan, kun saan koriin uudet kankaat! Siitä tulee vielä parempi ;)

   Poista
 2. jaa-- mä olen luullut että olen lukenut kaikki Tuijan aikuisten romaanit, mutta tuos on kyl pari outoa... pitääkin heti tutkia netin uumenista, että mitäs ne onkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään ole varma, vaikka tuohon kasaan olisi joku nuorisoversiokin lipsahtanut, kun en edes takakansitekstejä lukenut... Nimien perusteella SAATTAISIVAT olla aikuisten romaaneja vaikka kaikkikin...

   Ja kiitos tästä päivästä ;)

   Poista
  2. Kiitos itsellesi ja vieraallesi :) Joo on toi Ystävänpalvelus nuortensarjaa ja olenhan mää lukenut tuon kolme miestä netistä, en heti muistanut :)

   Poista
  3. Niinpä: siinä lukee Katuhaukat... Täytyy kanittaa nuorisolle...

   Poista
 3. Täällä asuu suuri Tuija Lehtinen fani, joka omistaa kaikki aikuisten romaanit ja lähes kaikki nuortenromaanit. Saan vanhemmiltani edelleen joka joulu joululahjaksi Tuija Lehtisen uusimman kirjan, kuten olen saanut 90-luvulta asti. Nyt on ihanaa, kun oma jälkikasvu kaivaa hyllystä nuortenkirjoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Lehtisellä on mua miellyttävä tyyli käyttää sanoja. Mukavaa ja helppoa luettavaa, aina ei jaksa käännöskirjoja, kun nimetkin jo menee sekaisin... Mulla olisi vielä yksi Lehtinen lisää viime kirpparikäynniltä, mutta kirjassa ei ollut hintaa, nyyh...

   Poista