Powered By Blogger

tiistai 7. lokakuuta 2014

280. kuppiKorppukahvitTyöpäivän ja korppukahvien jälkeen läksin bussilla tanssitunnille. VIRHE! Bussissa tuli huono olo, alkoi heikottaa ja oksettaa... Istuin hetken pukuhuoneessa, mutta olo ei yhtään parantunut. Läksin paluumatkalle. VIRHE! Joka paikassa poltettiin tupakkaa ja haju oli etova! Bussiin tuli nainen, jolla oli karmeaa hajuvettä. Ei auttanut oloani sekään. Ja eteeni istui vanha mies, joka haisi -no, vanhalta mieheltä. Ihan hirveän kotimatkan jälkeen seisoin hetken ulko-ovella, koska olin unohtanut avaimet kotiin. Onneksi on naapureita. Mutta ilta on mennyt aika pitkälle pahaa oloa väistellessä ja lepäillessä. 

Nyt nukkumaan!


6 kommenttia:

 1. Voi ei!!! Jouduin tänään minäkin hajuveden uhriksi. Työhuoneeni ei tuulettunut, vaikka ikkuna oli auki. Kotona oli mentävä suihkuun ja pestävä vaatteet, kun haju todella tarttui joka paikkaan. Voi näitä hajuja... Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hajuvedet on kyllä semmonen riesa, kun ihmiset ei ymmärrä, että on ihmisiä, jotka KÄRSII. Selviydy!!!

   Poista
 2. Voi, paha päivä. <3 Mutta toivottavasti huominen on parempi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iltapäivän ajan ohimossa jyskytti ja kotona nappi naamaan ja 4 tunnin tajuttomuusuni, kyllä tämä tästä TÄNÄÄN...

   Poista
 3. Ou nou. Mutta sitä täällä ihmettelen, että miksei meillä ole ikinä noin puhdasta pöytää ilman kaikenlaista rojua ja rompetta joka paikassa??? Vaikea aina kuvata mitään, kun ei meinaa löytyä sellaista soppea, jossa taustalla ei näkyisi kamalaa kampekasaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli maaliskuussa se remontti, jolloin kaikki roina meidän kodista laitettiin kiertämään... Lopun tavarat lojuvat parhaillaan olohuoneen lattialla kirpparille laputettavina. Keittiön pöytä on aina tyhjä, siksi siinä on helpoin kuvailla. Ja taustalla seinä. Keittiö on suht siisti paikka ;)

   Poista