Powered By Blogger

torstai 9. lokakuuta 2014

282. kuppiMaailmalla tämä päivä on postipäivä, Suomessa vietetään postimerkin päivää.Siksi minä POSTCROSSARI aloitin päivän kortteja kirjoitellen. Tarkoituksella valitsin kaikkiin MUUMI postimerkit (vaikkeivat ne mitään uutuuksia olekaan) niin pääsin vielä kirjoittelemaan Tove Janssonin 100v. juhlavuodesta.Tänään töissä:

Tänään kotona:


Värikästä, eikö totta?

Loppuilta menee kirpparitavaroiden kanssa, nimittäin huomenna on jo tavaroiden kirpparille roudauspäivä! Muutama kuppi kahvia saattaa myös kuulua illanviettooni...6 kommenttia:

 1. Tuo leppismuki on vain niin hieno! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varta vasten mulle omin pikku kätösin tehty ;)

   Poista
 2. Kirpparitavaroita on täälläkin taas pikkuhiljaa haalittu kasaan. Sitten kun kuut ja tähdet ovat taas kohdallaan, varaan pöydän. Viime kerralla venyi yli puolen vuoden mittaiseksi kirpparikeikaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puoli vuotta, what?!!! Minä olen joskus jopa harkinnut toista viikkoa perään, mutta tähän asti on ollut aina viikon keikkoja... Ja sitten olen taas varastoinut hetken kotona, kerännyt uutta myytävää ja aloittanut laputusrumban alusta. Ja jos ei tavara kolmannella kerralla ole pöydästäni lähtenyt, niin sitten sen paikka ei enää pöydässä ole. Tavarasta riippuen se jatkaa sitten lahjoituksena toiselle kirpparille (jos ottavat vastaan ja yleensä kyllä ottavat) tai sitten roskikseen. Sieltäkin se saattaa jatkaa matkaansa uuteen kotiin...

   Poista
 3. Meillä oli autotallissa pakattuna esikoisen kymmenen vuoden vaatteet, lelut ym. tarpeellinen :D Siinä kesti puoli vuotta myydä ne. Jos tavara ei ollut viikossa liikkunut, niin vein ne lahjoitukseen myös toiselle kirpparille. Hetkeksi meni kyllä into myyntihommiin. Nyt myytävää on sellainen normaali perkauksen tuotos. Ehkä viikoksi, maksimissaan kahdeksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä ja paljon uusia kivoja koteja tavaroille! Oma eka päivä meni AIVAN YLI odotusten :)

   Poista