Powered By Blogger

lauantai 4. lokakuuta 2014

276. kuppiTupper feeling

Aamusumusta selvittyä...


Riemun päivä on koittanut, suksiboxi olohuoneesta on poistunut, matot ovat lattiassa ja muutenkin olohuoneessa on siistiä kuin jouluna !!!

Tänään emännöin Tupperware-kutsuja.


Olin kutsunut suuren joukon ihmisiä, siivonnut, leiponut kinkku-pekoni-punasipulipiirakan (MITÄ? Ei kuvia???) ja esittelijä toi ylläripylläri omenajuustokakun (maistoin vain teelusikallisen) ja erittäin pieni joukko vieraita pääsi paikalle. Oli kyllä mukavaa pienelläkin porukalla! Kiitos kaikille paikalle päässeille ja hengessä mukana olleille!!!

Party time! Viideltä kutsut alkoivat ja tässä myös illan ehtoisa emäntä:
Muutama kuva olohuoneesta, ennen kuin arki palaa sinne... Suksiboxi ei palaa, mutta pian on taas pyykkiä ripustettavana ja kirpparikamoja hinnoiteltavana...Melkein kerkesin katsomaan vain elämää  ja sitten jo lipsahti elokuvan puolelle...


Tupperwaren termarissa kahvi oli kuumaa edelleen viiden tunnin jälkeen!

Tupper feeling ja kiitos kun kävitte!!!
4 kommenttia:

 1. Täällä toinen Tupperi fani :) Minulla on (paha) tapa keittää kiireisiä arkiaamuja varten tee valmiiksi illalla tupperin termariin ja se on yön jälkeen vieläkin kuumaa. Ja mikäli viikonloppuna aamuteetä jää, säilyy se iltaan asti kuumana. Loistotuote! Minulla on tuolla uuden uutukainen lihamylly (sain emännänlahjaksi) odottamassa ensimmäistä käyttöä. Marttalan makkarakurssille on jo ilmottauduttu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sullakin on siis tupper feeling ;) Vai Marttalan makkarat... jään odottamaan kuulumisia!

   Poista
 2. Kommentoin tänne jo kerran, vaan minne lienee sanani kadonneet... ELI Iso Kiitos emännälle ja vieraille! Kiva Tupper feelings olikin ja mukava ilta kaikkine herkkuineen!

  Tupperin termari on ihan ehdoton jos haluaa kahvia termarissa pitää! Ja minkä parasta, muihin termareihin verrattuna, se pitää kahvin pisimpään lämpimänä, mutta siihen saa tarvittaessa varaosista uuden lasisisustan jos sen jotenkin kopsauttamalla joskus rikkoo :) Loistotuote! Ja tuo lihamyllyhän on mahtava tuote niin lihaan, kalaan, kanaan kuin vihanneksiin ja pikkuleipien tekoon. Sillä muhentaa helposti omenasoseen, kasvispihvien ainekset yms yms. Monipuolinen tuote! Makkarantekoa minäkin sillä pian opettelen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kadonneita ja löytyneitä sanoja ;) Mahtava tuppertietopläjäys tähän päälle, kiitos!

   Poista