Powered By Blogger

keskiviikko 15. lokakuuta 2014

288. kuppi
Päivän kuppi ja pieni pyyntö: ÄLKÄÄ PÄÄSTÄKÖ MINUA KIRPPARILLE!!!

Päivän kuppi on ihana kahvikortti postcrossarilta Saksasta :


Ja tässä nöyrän pyyntöni syy: löytyi edullinen Tupperwaren rasia


Ja niin hieno!!!


Vitosenkin olisin maksanut, mutta kamuseni huomasi, että pöydän tuotteet olivat puoleen hintaan. Kirjoja ei pitäisi ostaa, mutta voiko olla ostamatta, jos vastaan tulee Tyttö ja helmikorvakorut 50 sentillä?


Ja jos ihan tarkkoja ollaan, niin päivän santsikuppi löytyy sitten tästä Tupperin purkista :D


12 kommenttia:

 1. Aivan ihana rasia!!! Minulla on samanlaisia, mutta niissä on lehmäpainatus :) Ja kyllä ehdottomasti kirja pitää ostaa 50 sentillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lehmätkin on kivoja, mutta mulle iskee just nää kahvikupit ;) Jotkut näkevät tässä teekuppeja...

   Poista
 2. Aivan mieletön Tupperin Optimum! Monenlaisella kuviolla olen noita nähnyt, vaan en tuota kahvikuppia! Oma suosikkini noista on tietty Eiffeltorni :) Mut kyllä tuo kahvikin on huippu! Mikä tuo sun ihme kirppari on???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MUN ihmekirppari on YLEENSÄ kirpparilla.fi (ei silti netissä, sillä vaan on tommonen nimi), mutta OPTIMUM löytyi Kirrin SILINTERIstä. Melkoinen löytö, eikös vaan!

   Poista
 3. Missä tuo kirpparilla.fi sijaitsee... jos joskus ehtisin poikkeemaan siel, tai löytyyhän se tieto tietty googlestakin, mut kysyn nyt sulta :) mun on kans pakko saada tollasii kahvikuppi-tupperin-optimumeja!!! Tosi huikee löytö ja tuohon hintaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä se on Seppälänkankaalla, Tokmannin paikkeilla, Sorastajantie 1 ;)

   Mää oon niiiin onnellinen kahvikuppioptimumistani <3<3<3

   Poista
 4. Aivan mieletön purkki! Mahtava löytö, samoin kuin tuo kirjakin! Onhan sinne kirpparille päästävä loistolöytöjä tekemään, joten älä nyt hupsuja pyydä... ;)

  VastaaPoista
 5. Kyl tää niin kirpas tää sun kahvikuppioptimun, että mun piti kateudesta vihertyneenä laittaa viidakkorumpu soimaan.... tuo on oikeesti löytö, sillä noita ei ole ollut koskaan myynnissä tuolla kuviolla :) Näitä on ollut vastaväreissä, eli toisessa on pohja ruskea ja tässä sulla enempi turkoosi.... se on konsulentin aktiviteetti joltain tietyltä viikolta hyvästä työstä :) ja onneksi tämä ystäväpiiri on sellainen että moni hennoo omasta aarteestaan luopua ja kohta noita on komia rivi mun avohyllyssäni :) Kiitos siis sinulle tästäkin asiasta! Tupperware lifestyle -- elämä on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytöni on siis tosiaan erityinen! Ah, kuinka mä tykkään!!! Täytyy keksiä sille "pehmeän laskun" (17.10. päivitys!) jälkeen joku erityisen hieno paikka.

   Poista
 6. Miten joku voi aina löytää kaiken hienon kirppareilta? Mulle osuu tosi harvoin kohdalle mitään kivaa.

  t. Elina

  PS. Kuopiossa kaikki tupperit kirppareilla on hirveän kalliita - tosin normaalihinnoista on pois jo aika paljon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon paskuuksiahan nuo kirpparit on täynnä, mutta joskus aina lykästää ;) Paljon on myös kalliita Tuppereita, mutta ostan vain, kun hinta miellyttää, sillä eihän munkaan pakko ole jokaista kippoa omistaa. Nyt löytyi kyllä ihan helmi!

   Poista