Powered By Blogger

maanantai 29. toukokuuta 2017

Tupperware-kirjaMuutamissa lukemissani kirjoissa Tupperware on mainittu. Eväitä on ollut Tupperware-rasioissa ja Bobin isäntä James säilytti huumejuttujaan Tupperware-rasiassa. Mutta nyt oli luettavana sellainen kirja, jossa Tupperware oli lähes yksi "päähenkilöistä"."Älykäs, tummalla huumorilla ja oletetulla murhamysteerillä säväyttävä lukuromaani kolmesta äidistä kertakaikkisen pirullisissa elämäntilanteissa.

Cecilia löytää kirjeen josta kuoriutuu hänen miehensä musertava salaisuus. Tess taas kuulee miehensä ja ystävänsä rakastuneen toisiinsa, pakahduttavasti, joten kolmas pyörä, Tess, lähtee. Rachel on menettänyt tyttärensä ja epäilee nyt tietävänsä kuka hänet murhasi. Mies on sama, jota kohtaan Tess alkaa tuntea kiihkeää vetoa. Naiset kohtaavat Sydneyssä. Nauru ja kyyneleet tilkitsevät tarinat toisiinsa. Lukija nauraa arjen pannukakuille ja jo kohta vakavoituu suurten moraalisten kysymysten edessä. Onko parempi pitää totuus kätkettynä Pandoran lippaassa, jottei se vahingoita rakkaitasi?"


http://www.adlibris.com/fi/kirja/hyva-aviomies

Nyt tarvitaan Tupperin kuppi!

Hyvä aviomies... hmm... Tykkään enemmän kirjan alkuperäisestä nimestä: The Husband´s Secret. "Aviomiehen salaisuus" olisi sopinut oikein hyvin suomalaisenkin kirja nimeksi...


Aluksi kahvia:


Ja sitten melko monta Tupperia...


Pari kirjoitusvirhettä väliin:Takaisin Tuppereihin:


Kerran vielä kahvia...


...ja kirja on luettu.


Tykkäsinkö? No enpä oikeastaan. Nainen joka unohti oli hyvä, joten odotukset Liane Moriartyn kirjasta olivat kohtalaisen korkealla. Ensin tykkäsin ajatuksesta, että nyt pääsen kirjan mukana Australiaan. Mutta pääsiäinen syksyllä ei sitten ollutkaan minun juttuni, vaan tuntui kovasti väärältä. Kirjassa oli liikaa salaisuuksia. Liikaa arkiseksiä. Ja liikaa Tupperwarea.

Onneksi on olemassa mahdollisuus laittaa kirjat kiertoon. Kenties joku toinen pitää tästä kirjasta.4 kommenttia:

  1. No jopa oli oikea Tupper-mainos!

    VastaaPoista
  2. Mie niin kadehdin siulta tuota pinkkiä termaria! <3

    Jotenkin hupaisaa, että kirjailija on noin Tupper-orientoitunut :D Voisin kuvitella, etten minäkään jaksaisi innostua Tupperwaresta päähenkilönä, mutta olet sinä velho keksimään hyviä otsikoita postauksillesi. Niistä innostun! <3

    VastaaPoista