Powered By Blogger

sunnuntai 28. toukokuuta 2017

SiivouspäiväValtakunnallinen siivouspäiväOnneksi oli juurikin kotona varsinainen pöllytys menossa, niin oli heti mitä lähteä myymään :)

Olin ensimmäinen myyjä, joka saapui Toivolan Vanhan Pihan siivouspäivään. Pääsin valitsemaan huippupaikan :)Putiikki oli äkkiä pistetty pystyyn...


Myynti kahdessa ja puolessa tunnissa: 8 tuotetta, 35 €


Myyjiä oli lisäkseni vain kolme ja pihan oma väki, ostajia pyöri paikalla todella vähän.


Alussa lämmintä oli alle 10 astetta, aurinko vähän lämmitti, mutta ei aurinko jaksanut koko aikaa paistaa...


Kulutin aikaa kirjoittelemalla muutaman kortin maailmalle -sormet kohmeessa...


Kahvitaukojakin kerkesin pitää...


...kesäiset eväät!


Kesäkukat kukkivat koleutta uhmaten...


Luovutin kesken kaiken siinä vaiheessa, kun sormet ja varpaat olivat jääkylmät. Ukko haki minut pois palelemasta ja yhdessä menimme käymään kirpparilla. Tein kaksi ostosta:


Pokkari 2 €


Marimekon servettipaketti 1 €


Ukon kanssa kävimme myös kesäkukkaostoksilla...Onnistunut siivouspäivä :)


6 kommenttia:

 1. Tykkäsin tuosta kirjasta ja leffasta. Jännitystä tulee piisaamaan, toivottavasti sinäkin tykkäät! Mekin käytiin Sepänaukion kirpalla ja työpaikkaa vastapäätä bongattiin yksi Siivouspäivän myyjä. Molemmissa tehtiin tosi hyviä löytöjä! Sää oli kyllä kieltämättä vähän kolea... Jospa se kesä tästä vielä tulisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirpparit <3 Saapas nähdä, milloin otan luettavaksi Naisen junassa...

   Poista
 2. Voi siivoamista riittäisi kyllä täälläkin todella. Arvostan heitä ketkä jaksa mennä myymään. Minä sen saa aikaiseksi viedä edes kierrätyskeskukseen vaan paikat sen kun pursuavat =D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä olo lisääntyy, kun saa joskut vähän itselle turhaa tavaraa, liian pientä vaatetta tai jo loppuun luettuja kirjoja kiertämään. Pyrin myymään vain hyvää tavaraa, heikommat lahjoitan pois jos kelpaavat ja roskat kuuluu roskikseen :) Ja kun itse kirpparilla shoppailee, ei koskaan mennessä vielä tiedä, mitä kohta huomaa tarvitsevansa :D

   Poista
 3. Harmi, ettei siivouspäivän kirpparilla ollut parempi suosio, mutta ainakin yritit! Ja eihän se ihan huonosti mennyt, sentään pääsit vähän kauppoja tekemään.

  Minäkin lainasin pari viikkoa sitten kirjastosta tuon Nainen junassa -kirjan. Vähän jo sitä aloittelin, mutta luultavasti joudun sen lainauksen uusimaan. Olen näköjään viime aikoina hamstrannut luettavaa enemmän kuin laki sallii ja muutamissa on vain kahden viikon laina-aika, uutuuksia kun ovat ja jonoa on. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla onkin joskus tullut mieleen, että entä jos luettaisiin yhtä aikaa kirjoja ja sitten kommentoisimme... Minä olen niin hidas lukija, että kirjaston kirjojen kanssa tulee aina stressi, kun laina-aika ei riitä... Useimmiten ostan kirjani. Tietokirjoja lainaan :)

   Ja kirpparipäivääni en osaa olla tyytymätön, vaikka...

   Poista