Powered By Blogger

tiistai 16. toukokuuta 2017

Minä & minäOlin jälleen joku aika sitten me&i kutsuilla. Tarkoitus ei ollut tilata mitään.


Päädyin tilaamaan yhden vaatteen. Ja voitin yhden vaatteen arvonnassa. Se on tämä, 50 €:n Magic pantsit :)


Tilaamani vaate on Everyday dress (50 €):


Kallis on, mutta tuo housujen voitto ikään kuin puolitti hinnan ;)


Nyt taidan pitää vähän taukoa vaateostosten tekemisessä...


6 kommenttia:

 1. Miikkarin vaatteet on kyllä ihania! Niin mukavia päällä ja hyvän näköisiä. Mä oon ollut niiden fani jo pitkään. Ja niitä ostamalla ainakin tietää, että vaatteet on aikuisten ompelemia ja työntekijät ovat saaneet työstään kunnon palkan ja saavat asianmukaiset tauot ja lomat ym. Eivätkä joudu työskentelemään myrkkyhöyryissä. Mieluummin ostan itse niitä muutaman joka kausi hyvällä omallatunnolla ja pysyn pois halpojen vaatteiden kaupoista. Toivottavasti tulet olemaan ostoksiisi tyytyväinen! Juuri hain itsekin kaksi niiden vaatetta postista :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta joka sana :) Kaksi mekkoa on aiemminkin ollut, toinen kesti hyvin, mutta kasvoin siitä ulos. Toinen nyppääntyi arkikuntoon parin käyttökerran jälkeen. Mutta ei haittaa: arkivaatteille on aina käyttöä ;)

   Poista
  2. Mun käälyllä oli kans joku vaate, joka nyppyyntyi heti - sai vaihtaa sen uuteen. Toivottavasti nuo ovat hyvät! Mä en muista omieni menneen olleenkaan huonoksi, toki joitain harhaostoksia on ollut.

   Poista
  3. Mulla tais mennä ohi tuo vaihtomahdollisuus, kun kiltisti kitisemättä vaan siirsin nyppääntyneen "pikkusen paremmista" arkivaatteeksi. Iloitsen siitä arkena -nyppyineen päivineen :) Mutta toivottavasti ainakin tämä raitamekko pysyisi siellä parempien osastolla :)

   Poista
 2. Taidat olla onnettaren suosikki <3

  VastaaPoista