Powered By Blogger

tiistai 15. marraskuuta 2016

Tiistain iltakahvitJo aamusta asti päivä oli jälleen niiiin mukava! Pyöräilin "kaikkein harvinaisimmassa", entisessä työpisteessäni, tapasin monta iloista työkaveria, tein jopa vähän töitäkin ja nautin kahvit mukavassa seurassa :)

Päivä jatkui lähimmässä työpisteessäni mainion työparini ja upeiden asiakkaitteni kanssa. Ja kaikki oli taas niiiin mukavaa ja kahvi hyvää :)

Työpäivän jälkeen hyppäsin Ukon kyytiin ja käytiin viemässä tavarat kirpparille -tästä alkaa taas jännittävä (aina yhtä jännittävä seurata, kuinka kauppa käy...) kirppariviikko. Paluumatkalla ostettiin kaikkea tarpeellista jääkaappiin ja muuten vain turhaa ja mukavaa ;)

Ruoka oli sellaista melkein valmista ja pikkuhiljaa oli koko perhe koolla, kun Esikoinen palasi töistä ja Kuopus tanssitreeneistä.

Ostin siis jotain...Vaikka en itse ole lukenut yhtäkään Potteria (äänikirjat olen kuunnellut!), niin meillä asuu sen verran vannoutunutta Potter-väkeä, että pitihän se tämäkin kirja käydä hakemassa!


Mutta minähän lupasin iltakahvit! Tässä vihdoin tiistain iltakahvit, olkaa hyvä:


Ja taas on ihmisen hyvä olla!


4 kommenttia:

 1. Meillekin on jo haettu tuo kirja ja isompi neito ahmaisi sen kahdessa illassa. Kysyin, että eikö haluaisi nautiskella siitä rauhassa, niin vastasi, että lukee sen sitten toisen ja kolmannen kerran :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän nuo tekevät :) Meillä lukivat jo englanniksi ennemmin, kun ei jaksaneet odottaa käännöstä...

   Poista
 2. Meidänkin nuoriso on hankkinut kirjan... mutta kirjaa enemmän ihastelin kirjan oivallista kassia! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se on jo vanha kassi, edellisiltä kirjaostosreissuilta kotiutunut ;)

   Poista