Powered By Blogger

maanantai 21. marraskuuta 2016

LukutyynyVauhdikkaasti on edennyt lukeminen, kun sain käsiini tämän kirjan:


David Baldacci, Jouluksi kotiin

"Tom Langdonilla voisi mennä paremminkin. Saatuaan raivokohtauksen lentokentän turvatarkastuksessa entinen tähtireportteri joutuu turvautumaan junaan päästäkseen Washingtonista Los Angelesiin, jossa häntä odottaa tyttöystävä. Toivottavasti. Junamatkan ensimetreiltä lähtien Tom huomaa olevansa tekemisissä perin persoonallisten ihmisten kanssa. Matkatovereihin kuuluu muun muassa avioon paennut nuoripari, maaninen fi lmimoguli, maailman ahnein verojuristi sekä noin 200-kiloinen junaemäntä, joka laulaa kuin enkeli ja laittaa tuhmat matkustajat ojennukseen. Junan suurin yllätys on kuitenkin Eleanor, Tomin elämän suuri rakkaus. Jälleennäkeminen on kaikkea muuta kuin lämmin. Mutta kukapa osaa ennustaa, miten salaperäinen junarosvo, liikkuvassa junassa pidettävät hääjuhlat sekä hengenvaarallinen lumivyöry vaikuttavat ihmisen sielunliikkeisiin. Ennen kuin joulujuna on määränpäässään, monta salaisuutta ehtii paljastua ja elämänkohtaloa muuttua. Ehkäpä joulussa on edelleen ripaus taikaa. "


Jouluksi kotiin on herkullisia hahmoja vilisevä humoristis-romanttis-jännärimäinen road-tarina, joka vei ainakin tämän lukijan mennessään!
 

Mutta mikäs se siellä kirjan alla killittää?

Tämä i-ha-na Marimekon Tantsu-kuosinen tyyny kannettiin suoraan kirpparipöytään nenäni eteen, nappasin sen käsiini, totesin hinnan minulle sopivaksi (2 €!!!) ja nyt se on minunminunminun lukutyynyni <3
 

Kirpparilta löysin myös luettavaa lukutyynyni seuraksi:Mutta tämä Pariisi-kirja ehti lukeille ensin :)


Kirpparin jälkeen ehdin vielä Esikoisen lukion näytelmää katsomaan. Esikoinen oli ahertanut lavastusapulaisena ja kuninkaan roolissa loisti (soitti myös kitaraa ja huuliharppua) meidän kolmas nuorison edustajamme :)


Grimmin veljesten satu Kuningas Rastaanparta meni aikalailla uusiksi, kun pikku-Maija haluaa, että päähenkilö olisi prinsessa...

Taitavia nuoria, hauska esitys! Kiitos ja onnea!!!


Iltakahviaikaan vielä hehkuttelin teatterielämystäni...

Mutta nyt on aika painaa pää lukutyynylle  :)


6 kommenttia:

 1. Eka kirja vaikutti niin mielenkiintoiselta, että otin tiedot ylös. Katson tänään, löytyykö kirjastosta, kun menen Laukaaseen.
  Onpa ihanaa, että tyttärellä on noin kiva harrastus: teatteri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esikoisen teatteriharrastus oli jokunen vuosi sitten huipussaan kolmen kesäteatterikesän muodossa. Lukion näytelmässä kolme vuotta peräkkäin ja nyt vielä lavastusapuna. Ei huono <3 Ja poikaystävä loisti tänä vuonna lavalla :)

   Poista
 2. Ei ole todellista, että noin hieno Marimekon tyyny löytyy kahdella eurolla! Nuo kirjat ovat minulla lukematta, mutta joulukirja alkoi kovasti kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta seon -oikeaan aikaan oikeassa paikassa. Muuten se olisi varmasti lähtenyt ensimmäisen bongaajan matkaan ja minä joutuisin lukemaan ilman tyynyä...

   Jouluksi kotiin oli minulle ainakin tosi mieluisaa luettavaa!

   Poista
 3. Iso kiitos vinkistä!Lainasin kirjan Jouluksi kotiin kirjastosta ja luin sen ahmimalla: illalla aloitin ja tänä aamuna oli pakko lukea se loppuun. Siivoukset saivat odottaa, mutta kyllä kannatti!
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain ollutkin mainio kirja! Mukavaa viikonloppua myös Kylätielle :)

   Poista