Powered By Blogger

tiistai 12. heinäkuuta 2016

Päiväkahvit Parii... parvekkeellaOlin juuri saanut loistoidean: keitän kahvit ja menen kahville parvekkeelle lukemaan samalla kirjani loppuun. No kuihtuneita kukkia istutuksistani nyppiessäni käteeni osui pisara. Ja saman tien taivas aukeni ja tuli sen päiväinen sadekuuro. Ulkona näkyi paljon nopeita ihmisiä :)

Minun onnekseni parvekkeella on katto, joten suunnitelmaa ei tarvinnut muuttaa...


Lukeilla on siis Nina Georgen Das Lavendelzimmer. Oikeastaan kirjan Pieni kirjapuoti Pariisissa pitäisi olla nimeltään Pieni kirjapuoti Pariisista, sillä itse Pariisissa kirjapuoti ei ehdi kirjan aikana viettää juurikaan aikaa. Kirjapuoti nimittäin sijaitsee pienessä laivassa, jossa päähenkilö Jean Perdu lääkitsee asiakkaitaa hyvillä kirjasuosituksilla. Hän osaa suositella asiakkailleen kirjoja, joita he tarvitsevat - ja joskus myös puuttua siihen, etteivät he osta sellaista, mikä ei sovi heille.

Kaunokirjallista sielunhoitoa parhaimmillaan, hyvän mielen kirja kaikille aisteille ja tuhansille tunteille... Enempää en kerro, lue itse, kyllä kannattaa!!!


Samalla parvekereissulla kastelin, nypin ja kuvasin myös kukkani. Tämä orvokki on kukkinut huhtikuun lopusta asti, pienestä rääpäleestä alkaen...  ihanasti! 


Perunalla menee hyvin...


Kevätlahjaksi saamani muurikello aloittelee uutta elämäänsä...


Ensimmäinen kukkaBetuliat jaksavat kukkia!Joka päivä uusia kukkia mustasilmäsusannassa


Tänään sadepisaroin koristeltuja...
Kahvi loppuun...


...kirja loppuun...


ja sitten Parii... parvekkeen koleasta ilmasta sisälle lämmittelemään...


4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Kyllä tuolla parvekkeella varmasti viihtyy kahvittelemassa. Tervetuloa viihtymään myös parveke.fi -sivustolle ja facebookiin meidän muidenkin parvekeharrastajien pariin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiitos vinkistä: parveke.fi neuvoilla tein parvekekukilleni kastelujärjestelmät reissun ajaksi! Kuvia seuraa sitten parin viikon kuluttua ;)

   Poista
 2. Kiitos kirjavinkistä! Menee lukuun :)

  VastaaPoista