Powered By Blogger

perjantai 8. heinäkuuta 2016

Hukkaan heitetty kesälomaviikkoMaanantai -ei mittään

Tiistai -ei mittään

Keskiviikko, torstai ei mittään

Perjantikaan ei sitten mittään...

Syöminen ja juominen on sunnuntaista asti ollut tuskaisen työlästä. Pakko oli keskiviikkona lähteä käymään työterveydessä, kurkku oli NIIN kipeä :(  Eipä siellä kauaa parta paukkunut. Sain pikalähetteen Keskussairaalan korva- ja kurkkupolille päivystykseen. Paise-epäilyn takia.

Erikoislääkäri otti minut tiukkaan otteeseen ja tutki nenän ja korvat ja kurkun. Tutki tosi perusteellisesti ja minä yökkäsin sen kun kerkesin... Laitettiin kurkkuun pintapuudutus ja lääkäri totesi, että "Sinähän muutuit yhteistyöhaluiseksi". No kai, kun en tuntenut mitään. Halusi vielä ruiskuttaa puudutusainetta. Neula oli valtavan pitkä, en katsonut... Pienen viillon vielä halusi lääkäri tehdä ja katsoa, tuleeko sieltä mitään. No ei tullut.

Kurkku puuduksissa horjuin apteekkiin ja hain antibioottikuurini. Diagnoosi oli nielutulehdus, ei paisetta sittenkään. Ukko kuskaili mua sinne tänne ja takaisin kotiin. Hetki piti odotella, että nieleminen alkoi jälleen sujumaan kaiken sen ruopimisen ja puuduttamisen jälkeen. 

Järkyttävän kokoisia nuo pillerit! Verrokkina päivittäinen migreenin estolääkkeeni...


Kurkku tuntui kolmen pillerin jälkeen jo hitusen paremmalta. Mutta ilmaiseksi ei täällä mitään saa. Kaikesta kivusta, nielemisvaikeuksista ja ronkkimisesta seurasi myös leukalukko. Suu ei aukea kunnolla, en saa syötyä enkä pestyä hampaita. 

Antibiooteista sain myös iho-oireita (en ole allerginen), joista lääkäri osasi jo varoitellakin. Otsaan ja korvien taakse tuli kutisevia näppylöitä, mutta niistä kyllä selvisin.

Ja koska suu ei nyt kunnolla aukene, en pysty sanomaan, mitä kurkkuun kuuluu. Kipeä on.

Koko ensimmäinen kesälomaviikko on hukkaan heitetty... Nyt menen nukkumaan ja toivon, että huomenna on parempi olo. On nimittäin kummitytön konfirmaatio <3

4 kommenttia:

  1. Voi ei! Kamala kokemus, mutta onneksi paiseita ei nielussa ollut. Inhottaa ajatellakin, mitä jouduit kokemaan...

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Eipä ollut, mutta onneksi kuitenkin loppupeleissä ihan pikkuharmi vain :)

      Poista