Powered By Blogger

sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

Kirppari ja tupperiOlo oli ok ja taivas sininen...


Tarjolla oli ilmainen kirppispäivä Toivolan Vanhalla pihalla. Sinne! Sain vielä Esikoisen seuraksi. Lähdettiin kevyesti, pienellä tavaramäärällä. Ja alussa kauppa kävi niin, ettei ehtinyt kuvia ottamaan. Kuvanottohetkellä koloja oli jo siellä ja täällä...Näkymiä myyntipaikaltaniLivemusiikki nostaa aina tunnelmaa :)


Pihan kukkaloistoa
Välillä hain Esikoiselle jätskiä ja itsella noutokahvin ja JÄTTIKOKOISEN suklaakeksin


Väsyin kyllä kirpparikeikalla. Päikkärit piti ottaa. Ja kun siitä sitten heräsin, Kuopus palasi rantareissultaan Tupper-tilaukseni kanssa. Kuopuksen kaverin äiti oli laittanut tupperit Kuouksen matkaanSiivoukseen...


Vieraslahjani...


Keittiön puuttuva palanen...


Tupper-onnellisuutta :)


Mutta nyt kone kiinni ja keskitytään EM-jalkapallofinaaliin!


4 kommenttia:

 1. Kelpasi tuossa säässä pitää ulkokirpparia. Taisi auringonpaiste saada ostajatkin liikkeelle. Onnea myyntimenestyksestä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siellä suuria kansanjoukkoja ollut, mutta sanotaan nyt vaikka näin, että ei ollut turha reissu ;)

   Poista
 2. Tuo jäätelökauha on kyllä jäätelön ystävän ykkösvalinta! Jo vuosien positiivinen kokemus. Liinat löytyy kanssa ja nyt ostin juuri itsekin uutena tuon silmälasiliinan. On jo hyväksi havaittu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tupperin nimeen! Jätskikauhaa pitäisi jo pikkuhiljaa päästä kokeilemaan, mutta pakastimessa EI ole LAKTOOSITONTA ja siwaankin on 50 metrin matka... :D

   Poista