Powered By Blogger

lauantai 27. helmikuuta 2016

Minun Akilleen kantapääni



Sukan varsi oli helppo juttu, mutta sitten... Kantapää. Se on minun heikko kohtani, niin kuin oli myös Akilleen heikko kohta. Kudin pysyi kauan pois käsistäni. Koska kantapää. Mutta pakkohan se on taas yrittää...


Ja mitähän siinä ohjeessa sanottiinkaan...


Purkuhommiin!


Tarvitaan kuppi kahvia!



No nyt on kaksinkertainen kantatilkku...



Tarvitaan myös leffa: http://www.imdb.com/title/tt0436889/


Monen tunteen elokuva...


Mutta tunteet oli pinnassa myös kantapään kanssa...


KOLMANNELLA yrittämällä kantapäästäni tuli ohjeen mukaan tällainen, huonommalta puolelta:


Ja tämmöinen pikkuisen paremmalta puolelta:


Ja silmukoita puikolla 10 -ihan niin kuin ohjeessa!


Siien keräsin silmukoita ja kaventelin. Mutta taas meni vähän poskelleen... Ohjeessa kavennettiin joka toisella kerroksella ja minä hätäisenä jokaikisellä kerroksella. Mutta tuntuu tuo jalkaan sopivan, joten taidan antaa olla...


Siinä on nyt tämän sukkaparin puolet kantapäistä valmiina!


Mutta kuka keksi kantapään?


Jos se oli Kaija koo? Jos se sen teki, niin en koskaan enää kuuntele!


11 kommenttia:

  1. Enpä kantaisi kaunaa kantapään keksijälle vaan pikemminkin palkitsisin mitalilla... putkisukan istuvuus ja jalassa pysyminen on surkea. Oletkos sellaista kokeillut? Ja hienostihan sinä tuosta selvisit! Nyt vaan jatkat tomerasti harrastusta, niin harjoitus tekee mestarin! Kyllä sinä osaat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Putkisukat on kyllä järkyttävät, joten... Yritänhän minä kovasti, mutta kun olen nakkisormi ja hiturainen...

      Poista
    2. Höpsis! Hitaudesta ei ole mitään haittaa, vai onkos sinulla jotenkin kiire? Nakkisormi et ole, se on kyllä jo nähty. Ei jokainen ole seppä syntyessään, mutta kohta jo ihmettelet omaa taitoasi tälläkin saralla :)

      Poista
    3. Olen realisti, vaikka useimmiten positiivisuuteen taipuva... ;)

      Poista
  2. Hieno kantapää tuli! Seuraava onkin jo helpompi, eikö?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerkeen jo unohtaa kaikki koukerot siihen mennessä, kun saan toisen kantapäähän asti. Pitikin valita noin pitkät sääret...

      Poista
    2. Täti Pitkäsääri... onhan sukissa oltava sopivat varret! :)

      Poista
  3. Hih, hienostihan se kantapää sujui. Noita kun teet muutaman niin vähän ajan päästä muistat se ulkoa. Kaunista jälkeä olet kutonut. Leppoisaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaankin, neljä tuntia tein tuota kantapäätä. Ja seuraavaan mennessä olen jo kaiken unohtanut ja yritän jälleen tulkita ohjetta ja sitä rataa... Opinkohan koskaan... Mutta sukat vuodessa kun saan aikaan, niin olen niin itseeni tyytyväinen ;)

      Poista
  4. Hyvä hyvä! Jos ei muuta, niin etsi kantapäiden ohjeita ja etsi itsellesi sopiva malli :) Mun mielestä tää perinteinen on niin rumakin! Käytän sitä silti itse edelleen paljon.

    Ja hei, mä kavennan kiilat (eli ne kantapään jälkeen olevat) aina joka kierroksella, koska mun mielestä se on sillei nätimpi ja istuu paremmin jalkaan. Tämä on tosin maku- ja käsialakysymys :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mutta hei: neljä tuntia. Kantapäätä. Ja oikeassa olet: väärin kavennettu sukka tuntuu istuvan ainakin mun käsialallani mun kinttuuni :)

      Poista