Powered By Blogger

maanantai 15. helmikuuta 2016

Ystävät yllättivät vielä tänäänkinPosti muisti Postisella -olen keräillyt värityskuvia ja nappaan ne mukaani johonkin kokoukseen tai konferenssiin  ;)


Ja sitten samaan hengenvetoon posti muistuttaa, että sen olemattomat palvelut senkun kallistuvat...


Ihania kortteja kolisi luukusta tänäänkin, ystävät yllättivät. Kiitos Anne ja kiitos Virpi  :)


Ifolorilta tuli myös ystävänpostia. Nyt olisi korkea aika varmaankin tilata ne Kuopuksen konfirmaatiokuvat viime kesäkuulta...


Työkamuni antoi minulle kulttuurilahjan, kiitos! Pääsen edullisille lippuostoksille ja voin vielä voittaakin. Kulttuurinautintoja tiedossa  :)


Ja ystävän seuraa...


Ihan ihme, että olen vielä hereillä... Aamulla olin umpiväsynyt, mutta sinnittelin päivän töissä ja illan vapaaehtoistöissä... Nyt tiedän, mikä on seuraava asento: vaaka-asento silmät kiinni!

P.S. Pääsin itsekin yllättämään tänään  ;)


4 kommenttia:

 1. Olitko sinäkin aamulla umpiväsynyt? Taitaa olla ilkeä virus, joka on levinnyt vähän kaikkialle. Olin itsekin ihan katkipoikki ja työkaverit valittelivat samaa. Mikähän meidät tästä parantaisi?
  Kulttuuri varmaan.... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan kuollut, henki vaan pihisi elonmerkkinä. Mulla auttoi väsymykseen se, kun viime viikolla tein kolmatta päivää yksin töitä ja siihen päälle yks hyvin valvottu yö ... Mutta eiköhän tuo kulttuurilla tokene ;)

   Poista
 2. Hurjan paljon olet kyllä saanut ystävänpäiväkortteja! Minuakin odotti täällä yksi, kiitos <3. Pitäisiköhän ottaa peli mukaan seuraavaan kässätapaamiseen, voittajalle tietenkin lankapalkinto :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä, pääsinpäs yllättämään. Haasta ihmeessä kässäsiskosi kilpaan ja laita lankaa palkinnoksi. Hauskaa!

   Poista