Powered By Blogger

lauantai 6. helmikuuta 2016

Väriä elämäänAloitin päivän viiliaamiaisella:


Viili kyllä happani, mutta koska käytin kevytversiota maitojuomasta (enkä punaista eilaa), niin se oli kyllä enemmänkin piimää kuin viiliä. Hyvältä maistui, mutta banaanit tekivät pikasukelluksen  :)Viilipiimän lipiteltyäni jatkoin teellä ja neljännellä Percy Jacksonilla:Kymmeneltä minulla oli aika kampaajalle ja sain taas väriä elämään! Kampaamon tuolissa istuessa sain lisäksi lukea uudet lehdet, parantaa maailmaa kampaajan kanssa ja juoda kupin kahvia. 

Seuraavaksi suuntasin elämänlaatua parantamaan apteekkiin. Täydellinen jonotusnumero!


Ja koska olen innolla ilmaisen perässä, niin poikkesin myös kirjakauppaan lunastamaan täydellä leimapassilla ilmaisen pokkarin. Kaikki kiinnostavat kirjat minulla jo oli... Valitsin tämän kannen perusteella  :)  Ja myös siksi, että en ole vielä käynyt Gotlannissa ja sinnekin olisi hinku...


Ilmaisen lisäksi kiinnostavat hyvät tarjoukset. Sovittelin takkia, joka oli 50 % alennuksessa. Ja kyllä: tukka näyttää hyvältä  ;)


Tiesin, että Kuopus oli tanssimassa teatterilla (Tanssisatu Viidakkokirjan kaksi viimeistä näytöstä). Soittelin Esikoiselle, josko hän olisi kaupungilla ja tulisi kahviseuraksi, mutta ei. Päädyin itsekseni kahville Vaffeliin.


http://vaffeli.fi/


Latte...


...ja lohivohveli


Aivan törkeen hyvää!Kun sain kaikki ostokseni tehtyä, kipitin bussille. Onneksi se oli vähän myöhässä, niin kerkesin kyytiin. Yhtään en huomannut, että samassa bussissa istui myös Kuopus kavereineen. Vasta pysäkillä Kuopus ilmaisi itsensä ja tarjoitui kassien kantoavuksi. Kiitos!

Olin taas ostanut tytöille tuliaisia. Vanha tapa...


Tytöt tykkäsivät näistä suklaista ja itsekin otin murun tuota New York versiota. Koska kahvi! Aikas herkkua  :)


Tätä sovittelin siellä ahtaassa sporttikaupan sovituskopissa ja kotiutin 50 %:n alennuksella  :)  Ihanan värinen!
Tässä loput kotiutetut :


Pentikillä ei nyt ole paljoa unelmoitavaa...
Marimekosta nappasin laatikollisen Unikkoja:


"Notecards" eli niitä kaksiosaisia, avattavia... Ja postikorttia vähän pienempiä...


...ja värikkäitä!


Ilmainen kirjani uudelleen...


...ja Vallilan fillarikortti:


Päätän päiväni tällä kertaa tähän:


Hyvää yötä ja värikkäitä unia, kuten Turkissa toivotetaan  :)


10 kommenttia:

 1. <3 Ihania kuvia, tunnelmia, ostoksia, kaikkea <3

  VastaaPoista
 2. Ihania marimekon kortteja! Oliko ne alennuksessa?
  Gotlannissa olen kerran käynyt ja se paikka lumosi kauneudellaan. Kannattaa siis pitää unelmista kiinni ja vielä jossain vaiheessa matkustaa sinne.
  Mukavaa tulevaa viikkoa Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei olleet kortit alennuksessa, olisiko ollut about 15 € tuo boksi...

   Unelmistaan ei pidä luopua, niin kauan kuin on elonpäiviä. Gotlanti on listani alkupäässä ja yllättävän lähellä maantieteellisesti. Eniten hinkusin sinne niinä kesinä, kun asuin Ahvenanmaalla ja silti se jäi.

   Mukavaa viikkoa myös sinulle!

   Poista
 3. Paljon ennätit yhden päivän aikana. Tuota lohivohvelia ihan himoitsin, maistui varmasti hyvälle! Pitää laittaa paikka korvan taakse. Ihanaa alkavaa viikkoa <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen sukkela, kun sille päälle satun ;) Lohivohveli...mmmmmmm :)

   Poista
 4. Hieno takki ja houkuttelevan näköinen kirjan kansi polkupyörineen :) Muutenkin päiväsi vaikutti onnistuneelta ja lohivohveli sai veden kielelle!

  Olen pyörähtnyt Gotlannissa vuosia sitten, mutta en nähnyt ollenkaan tarpeeksi. Joskus haavelin matkustavani sinne pyörälomalle, mutta se taitaa olla niitä haaveita, jotka eivät koskaan toteudu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se oli semmonen MUN päivä alusta loppuun, että kyllä sillä taas jaksaa! Ja se lohivohveli.... <3

   Oih, sinä olet käynyt Gotlannissa! Jatka haaveilemista seuraavasta kerrasta, minä jatkan siitä ensimmäisestä! Tiedä vaikka osuttais sinne yhtä aikaa :D

   Poista
 5. On aina kivaa, kun myyntiin tulee uusia suklaita :-). Ostin miehelle tuota kahvin ja mutakakun makuista ja nyt perjantaista karkkipäivää odottaa tuo toinen. Ainakin joku mintun makuinen taisi vielä olla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, taisi olla vielä useampiakin suklaita, näistä kahdesta tytöt tykkäs ainakin tosi paljon ja itsekin maistoin murusen kahvinmakuisesta ;)

   Poista