Powered By Blogger

maanantai 1. helmikuuta 2016

Riitanpäivä = herkkupäiväYksi herkkupäivä varmaan sallitaan, sillä onhan Riitanpäivä! 

Mutta aloitetaan maltilla: ensin töissä kolme suklaakonvehtia. Sitten silmäkarkkia...


Kiitos, Martse!!! Oululaisia palomiehiä alkaa olla jo kokoelmaksi asti  :)  Mutta ei tässä vielä kaikki... Samainen Martse sai tänään pojan, paras nimpparilahja ikinä!!! Kiitos ja ONNEA!!!

Kahvia taiteilija Anu Pellisen tapaan tarjoili minulle Taina. Kiitos!!! Hetken vielä sain odotella villasukat jalassa kahvin tuoksua...


Tällaista silmäkarkkia tarjoili Ukko. KIITOS!!!


Ukolla oli myös pata porisemassa, pöytä valmiiksi katettu...Syömään!


Nyt alkaa jo kahvihammasta kolottaa. Varsinkin, kun "parempi puoliskoni töissä" antoi minulle superihanan nimpparilahjan... KAHVIA!


http://www.lavazza.com/en/at-home/coffee-blends/crema-e-gusto.html


Vahvaa -hyvältä vaikuttaa!Tekisinkö pressopannulla tällä kertaa?

Jep: pressokahvit tulossa...


Kahvin tuoksusta tuli jo vesi kielelle!
Hupsis!
"Lavazza Crema e Gusto on hyvin voimakas, tasapainoinen espressosekoitus Keski- ja Etelä-Amerikan Arabica-kahvipavuista ja korkealaatuisista afrikkalaisista Robusta-kahvipavuista."


Ja NYT sitä HERKKUA! Ukko toi laskiaispullat


Tässä omani:


Aivan pian on kahvi valmista...


Ihana tuoksu, kaunis, tumma väri... Ja rahakasa tuli reunaan minun puolelleni. Nyt täytyy lotota!

Ja sitten herkuttelemaan!Kyllä täytyy sanoa, että nyt oli kahvi kuin samettia. Niin herkkua!!! Tässä menossa jo toinen kuppi:


Kevyt sakka kupin pohjalla vain jäi. Ja onnellinen olo  :)Melkoinen herkkupäivä tämä olikin!


8 kommenttia:

 1. Mmmm, maistan jo minäkin kielelläni kahvin lempeän pehmeän hyväilyn ja laskiaspullan makeuden... nam! Herkullinen nimipäivä sinulla, kuten pitääkin!

  Minä suunnittelin, jos olisin toteuttanut herkuttoman helmikuun... No, työkaveri toi aamukahvipöytään keksipussin ja käsi kävi pussissa ajatusta nopeammin. Siitä en masentunut, vaan ajattelin aloittaa aamukahvin jälkeen. Iltapäiväkahville toi työpaikan kahvioyrittäjä tuoreet nimipäiväpullat... Eihän sellaista voinut ohittaa! Ja kotona odotti vielä kimpale esikoisen synttärikakkua... joten ei tullut herkutonta helmikuuta tähän tupaan!

  Onnea muuten vähän näin jälkijunassa. Tarkkaile kuitenkin postiasi! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah-hah... ei ole helppo tuo herkuton helmikuu :D Itse palauduin ruotuun heti jo tänään: kahvin kanssa vain hedelmiä ja näkkäriä, uusia lempiherkkujani! Tammikuu loppiaisesta alkaen meni sen verran helposti herkuitta, että yritän jatkaa helmikuun perään. Vielä olisi ystävänpäivä siellä tulossa, jolloin perinteisesti on tehnyt mieli herkutella...

   Ja postia olen tarkkaillut, kiitos, kortti ehti perille jo tänään :)

   Poista
  2. Niin ja Runebergin päivä ja laskiainen kermapullineen.... ja meidän äidin synttärit. Miten niistä voisi herkuttelematta selvitä? Hirmuinen haaste!

   Poista
  3. Poikkeuspäiviä voi olla ;) Runebergin unohdin, vaikka oon ihan heikkona hänen torttuihinsa... Poikkeuspäivä...

   Poista
 2. Päivän myöhässä, mutta kuitenkin: lämpimät onnittelut!!!

  VastaaPoista
 3. Lämpimät onnittelut hieman näin jälkikäteen! Minä muistan aina hyvin milloin on Riitan päivä, sillä rakas isäni täyttää samana päivänä vuosia.

  VastaaPoista