Powered By Blogger

lauantai 22. marraskuuta 2014

326. kuppiKaupungilla

Kuopuksen kanssa oltiin kaupungilla jo kahta vaille kymmenen, ennen kauppojen aukeamista. Ja sitten shoppailtiin vähän jouluksi... Esikoinen liittyi seuraamme heti, kun oli saanut ostettua liput Hobitti 3:n  ensi-iltaan. Shoppailtiin vähän lisää. Kunnes Esikoinen lähti kampaajalle ja kuopus tanssiharjoituksiin...

Parhaan ystäväni kanssa tavataan nykyään säälittävän harvoin. Ei muka löydetä aikaa. Tänään meillä oli treffit ja yhteistä aikaa kaksi ja puoli tuntia!

Aluksi mentiin syömään ja päivittelemään Mirjam'siin.


Nälkään kana-caesarsalaatti:


Herkutteluun joulubrownie ja iso kahvi:


Ystävän kanssa aika kiitää. Onneksi edes parin tunnin verran taas tavattiin! Esikoinen liittyi seuraamme ja sitten taas shoppailtiin!


Tämän lähemmäs Lontoota en sitten pääse...


Ilta pimeni, valot syttyivät... Huomenna on joulunavaus


Kaupungilla meni tänään yli 6 tuntia, muutama euro ja kaikki voimat... Kotona näytti tältä:


Suurin osa ostoksissa pysyy vielä yli kuukaudenpäivät piilossa, mutta jotain pientä kivaa ostin myös itselleni:Tilaamani elokuvat sain tänään hakea Levykauppa Äxästä. Komediaa...


 Yllätyksiä ja ihmeitä...


Takakannessa vasta varsinainen yllätys olikin:


Suomeksi väärän elokuvan kansiteksti:


Teksti kuuluu tietenkin elokuvaan Ms Doubtfire -isä sisäkkönä

http://www.makuuni.fi/fi/?page=elokuva&id=987

Oikea teksti olisi tässä:

"Joulu lähestyy, mutta pikku Susan ei usko enää joulupukkiin. Sitten hän tapaa tavarataloon palkatun joulupukin (Richard Attenborough), joka väittää olevansa ihan oikea joulupukki..."Ja kun aikani olin hörnöttänyt tuolle mokalle, otin leffakaapista esiin myös Nicolas Cage-hyllyyn (kyllä, minulla on Nicolas Cage hylly, 42 leffaa ja kokoelma täydentyy yhä...) unohtuneet jouluelokuvat:


Molemmat kuuluvat suurimpien joululeffasuosikkieni joukkoon, miten saatoin unohtaa!


Mikäs tämä on? Kaupungilla tapasin postcrossing-ystävän, joka oli "hipannut" mua joululahjahipassa (näitä meidän juttuja...) ja toi lahjani. Toiveestani ja kortin tekstistä päätellen jotain kahviin liittyvää... Yritän pidätellä vielä ja avaan vasta myöhemmin :) Kiitos, Elina!!!

Kauan meni kaupungilla ja tuntitolkulla tokenemiseen, mutta nyt olen taas iskussa: valmis yöpuulle ;)

P.S. Nukkumaankin menin, mutta ennen sitä istuin vielä leffan verran neulomassa ;)Jos tykkää saduista ja onnellisista lopuista, niin ei kai voi olla tykkäämättä leffasta, jossa on suloinen pikkutyttö, rakkautta ja romantiikkaa, joulukoristeita, hiukan lumisadetta ja OIKEA joulupukki, joka järjestää kaiken parhain päin ;)

Juuri sopiva leffa minulle alkuyöstä katsottuna!

4 kommenttia:

 1. Onpa sinulla jälleen kerran ollut mahtava päivä! Maistuvan näköisiä herkkuja ja paljon läheisiä ihmisiä sekä mukavaa tekemistä. Elämä on ihanaa!
  Itse olin töissä ja vain haaveilen jouluostospäivästä... Onneksi haaveilla on joskus tapana toteutua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämä ON ihanaa, älä muuta virka! Tämä on nyt se mun plan B...

   Poista
 2. Love Actually on katsottu niin moneen kertaan, että milloinhan levy menee puhki :D Ihana joulun aika <3

  VastaaPoista