Powered By Blogger

lauantai 8. marraskuuta 2014

311. kuppiNENÄPÄIVÄ :)

http://nenapaiva.fi/

Tänään oli jälleen aika hullutella ja tehdä hyvää...Päivätyöt tein tänäänkin. Yhdet läksiäiset vietettiin. Ihanainen sai lahjaksi ruusukupin

http://www.pipstudio.com/en/porcelain/floral/giftsets


Toivon Ihanaiselle hyvää teetä jatkossakin!


Töissä kokouskahviteltiin. Välillä mietiittiin, mikä minä olen. Normaali? Vai hyvä? Erinomainen en nyt sentään kuitenkaan...


Vapaaehtoistöissä kahviteltiin myös


Ja sitten oli kiire kotiin ruudun ääreen:


Kahvia ja viihdettä!
Kahdessa miljoonassa oltiin silloin kun liityin mukaan ja kolme miljoonaakin ehti illan aikana kertyä. Silloin lähti tähtitieteilijältä parta! Kaikkea sitä!

Toivottavasti mahdollisimman moni lapsi maailmalla tulee autetuksi. Hulluttelusta huolimatta vakavien asioiden äärellä tässä oltiin.


Nenäkäs kahvini!


Tänään oli maailma lumesta valkoisena. Ei yhtään kuvaa... Työkavereiden kanssa huokailimme: "Ihanaa kun on lunta!" Ja yritämme säilyttää tämän asenteen vähintään maaliskuun loppuun...


4 kommenttia:

 1. Aivan mielettömän ihana tuo läksiäiskahvikuppi!
  Jotenkin tartuin tässä postauksessa tuohon "Mikä minä olen" -juttuun. Minulla piti eilen olla esimiehen kanssa kehityskeskustelu ja pohdin kysymyksiä etukäteen... Miten olen onnistunut tavoitteissani? Missä olen hyvä? Kamalia kysymyksiä! Onneksi keskustelu jouduttiin siirtämään hamaan tulevaisuuteen kun tuli kiireellisempiä asioita tilalle :)
  Hirmuisen hyvää isänpäivää huomiselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli KeKeä ja HaVaa... Odotan mielenkiinnolla mikä minä olen muihin kaltaisiini suhteutettuna ;) Reilun kahden tunnin keskustelusta selvisin, selviät sinäkin! Sittenpähän tiedät, mikä sinä olet ;)

   Kuppi kelpaisi mullekin! Ja tänään käytiin ottamassa jo vähän förskottia isänpäivään oman isän luona. Hyvää isänpäivää teidän kotiin myös!!!

   Poista
 2. Olen sanaton. Blogisi on vain niin uskomaton! Olen ihan koukussa :)

  VastaaPoista