Powered By Blogger

keskiviikko 19. marraskuuta 2014

323. kuppiHyvää kansainvälistä miestenpäivää ja maailman vessapäivää!!!

Kaksi merkittävää merkkipäivää samana päivänä! Miehet ensin:

wikipedia/Kansainvälinen_miestenpäivä

Kuinka tätä meillä juhlistettiin? Sanoin Ukolle, että jos haluat kahvia, niin lämmitä mikrossa pannussa jo jäähtynyt kahvi. HYVÄÄ MIESTENPÄIVÄÄ, UKKO!!!

Maailman vessapäivä sitten:


Maailman vessapäivää (World Toilet Day) vietetään vuosittain 19.11. Päivän viettäminen aloitettiin vuonna 2001. Hupitarkoituksessa sitä ei vietetä, vaan maailman vessajärjestö World Toilet OrganiZation (WTO) haluaa lisätä tietoutta siitä, miten yli kaksi ja puoli miljardia ihmistä elää ilman kunnollisia saniteettitiloja.

Kuinka huomioitiin vessapäivä meidän perheessä? Perinteisesti jonottamalla kärsimättömästi omaa vuoroa ja oveen koputtelelmalla. Mutta sellainen itsestäänselvyys kuin vessa meille onkin, puhtaine huuhteluvesineen, niin kaikille se ei todellakaan sitä ole. Jos edes päivän ajan muistaisi arvostaa sellaista ylellisyyttä kuin mikä toimiva ja puhdas vessa on... HYVÄÄ MAAILMAN VESSAPÄIVÄÄ!!!

Edellä mainittujen merkkipäivien vietosta minulla ei ole kuvia, mutta ihan arkisesta aamupäivästäni on... Oli jälleen vapaa aamupäivä ja minulla joulu!


Koirien jouluihme The 12 Dogs of Christmas on sympaattinen perheleffa.


"Eletään joulun aikaa 1930-luvun Pittsburghissa, mutta juhla tuntuu kovin synkältä äidittömälle 12-vuotiaalle Emma O'Connorille, joka on lähetetty Delores-tädin luokse Dovervilleen, Maineen. Päästyään perille, Emma huomaa olevansa epätoivottu vieras ja lisäksi hänen onnistuu sekaantua kaupungin koiravastaisen linjan aiheuttamaan taisteluun. Koulukavereidensa, muutaman aikuisen ja yli 60-päisen koiralauman kanssa Emma yrittäävoitaa Dovervillen asukkaat puolelleen järjestämällä joulunajan näytelmän, pyrkien kumoamaan "Koiria ei sallita"-lain. Näytelmän avulla Emma saattaa pelastaa niin koirat kuin myös itsensä.

Elokuvan on ohjannut Oscar-voittaja Keith Merrill. Alisha Mullally sai parhaan näyttelijän ehdokkuuden roolistaan Young Artist Awards-palkintogaalassa.

Takakansiteksti

En milloinkaan usko "arvostelijoiden" kommentteja tyyliin "Surkea leffa" tai "En suosittele kenellekään". Ehkä minä sitten vaan pidän surkeista leffoista. Tai sitten olen ei-kukaan... Napi-napi! Tykkään kuitenkin!Tänään oli töissä kuvaaja paikalla, joten laitoin helmet kaulaan:


Lempikoruni jo useamman vuoden ajan! Olen sen itse tehnyt vapaaehtoistyön pikkujoulussa / virkistysillassa. Helmet ja opetus olivat täältä: 

http://www.saratedesign.fi/Työpaikalla oli enkeleitä!!!


Mukiinmenevä päivä kaikkineen!5 kommenttia:

 1. Vai miestenpäivä ja vessapäivä? Enpä ollut kuullut kummastakaan aiemmin. Mutta ihan merkittäviä ja huomionarvoisia seikkoja molemmat. Jotenkin pitää niitä (sekä miehiä että vessoja) ihan itsestäänselvyyksinä, joten onhan se hyvä nostaa molemmat tapetille edes kerran vuodessa. :)

  Minäkin yleensä pidän niistä elokuvista, joita arvostelijat lyttäävät ja jos elokuvaa oikein hehkutetaan hyväksi, en ymmärrä siitä yhtään... tai no, tuo nyt on vähän liioitellusti sanottu. Mutta ymmärtänet mitä tarkoitan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän kyllä :) t, Miehet, vessat ja huonot leffat saakoot ansaitsemaansa arvostusta!

   Poista
  2. Mistä tuo "t" tuonne tuli... se ei siis tarkoita mitään... mutta en saa sitä poiskaan...

   Poista
 2. Kaunis avainnauha. Meidän pinkkiä rakastava voisi juurikin haluta tuollaisen :)

  VastaaPoista