Powered By Blogger

sunnuntai 9. marraskuuta 2014

313. kuppiIsänpäivä

http://www.juhlapyhät.fi/isanpaiva

Eilen illalla alkanut päänsärky ei hyvää luvannut... Aamulla otin migreenilääkkeen ja puolen päivän aikoihin olo vasta vaikutti normaalilta. Silloin oli meidän perheen aamiaisen, isänpäivämuistamisten ja yhdessäolon aikaIltapäiväkahveiksi keittelin uutta herkkua:

http://www.clipper-teas.com/our-drinks/coffee/


Mutteripannua en omista, mutta paketissa sanottiin, että millä tahansa kahvilaitteella onnistuu. Kokeilin siis pressopannua :)


Mutta miksi tämä kuppi?Koska meillä on haaveita...Ehkä...Haavekuva:
Toivon liekki :)Ja kahvi: se oli tummaa ja maistuvaa! Maitokahvinakin toimi siis, pikkuisen jäi pöpenöitä kupin pohjalle. Täytyypä kokeilla myös espressona!Mutta haaveet sikseen ja takaisin tähän päivään! Esikoisella kutisi jauhopeukalo, joten esiin otettiin eilisiä ostoksia...Pieniä pipareita...

 

...ja suuria pipareita


Isä-pappa joi pappakahvinsa, minulla oli mammakahviaKahvinjuontiin siirryin tv:n ääreen. Vuorossa oli viime viikolla ilmestynyt dvd:


http://www.homeenter.com/fi/filmclub/tähtiin-kirjoitettu-virheKaunis tarina, surullinen tarina, jossa kuitenkin nauratti enemmän kuin itketti. Erikoista. Meiltä löytyy tämä kertomus myös kirjana, sekä suomeksi että englanniksi. Nuoriso tykkää!

Elokuvassa oltiin myös Amsterdamissa ja käytiin mm. Anne Frankin talossa. Muistoja, muistoja...

Ihan tavallinen sunnuntai tämä meillä oli. Koko perhe yhdessä, siitä minä pidän!4 kommenttia:

  1. Ihanan leppoisa päivä teillä ja onneksi päänsärky ei pilannut koko päivää!
    Meillä on samoja haaveita... Mutta onkos tuo nyt mitenkään yllätys? ;)

    VastaaPoista
  2. Meillä on sama haave matkakohteeksi :)

    VastaaPoista