Powered By Blogger

tiistai 31. tammikuuta 2017

Tammikuun kirjeVähän jäi viimetippaan tammikuussa tämä kirjeenkirjoitus. Mutta kyllä viimeisenä päivänä kirjoitettu kirjekin lasketaan!

Minulla oli oivallinen tilaisuus aloittaa aamu kirjeen kirjoittamisella. Ja kahvilla. Työt alkoivat vasta puolilta päivin, joten tuumasta toimeen...

Nyt alkaa olla valmista...
Kahvikin on loppunut...


Mutta tässä on valmiina postiin pistettäväksi vuoden ensimmäinen kirje!


Tammikuun kirje valmistui täsmälleen ajoissa :D


4 kommenttia:

 1. Nuorena olin innokas kirjeiden kirjoittaja ja itse asiassa kirjoittelin melko ahkerasti vielä vajaa kymmenen vuotta sitten. Naamakirjaan liityttyäni olen huomannut laiskistuvani, kun näen ystävien kuulumiset sitä kautta tai lähestyn yksityisviestillä. Saksaan sentään lähtee käsinkirjoitettu kirje useamman kerran vuodessa.
  Onnellinen se, joka saa Sinun kirjeesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ja kyllä varmaan saaja ilahtuu ;) Samat fiilikset kirjoittamisesta ja fb:sta. Mutta kun saa aloitettua kirjeen, niin voi että se kirjoittaminen onkin mukavaa! Haluaisin tuon tavan / taidon säilyvän. Itselle tärkeitä kirjeitä on tallella mm. koko kirjeenvaihto entisen poikaystäväni kanssa - siis Ukon <3 ja mamman, äidin ja kummitädin kirjeitä. Äidin kanssa voin vielä jatkaa kirjeenvaihtoa :)

   Poista
 2. On ihanaa saada oikea kirje! Mutta juuri kukaan ei enää jaksa/viitsi kirjoittaa käsin pitkiä kertomuksia. Se on vähän harmi.

  Itsekin olin nuorena kova kirjoittelemaan kirjeitä ja minulla oli paljon kirjekavereita. Nykyään ei ole olevinaan aikaa... Ja kuten Piipe jo kirjoitti, useampien kuulumisista pysyy jotenkuten kärryillä seuraamalla Facebookia. Vaikka eihän siellä kyllä niin syvällisiä pohdita, kuin oikeassa kirjeessä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vielä yhden käden sormien verran käsin kirjoittavia ystäviä <3 Jokainen oikea kirje on aarre! Silloin joskus ei ollut muuta keinoa, kuin kirjoittaa kirjeitä. Käsin. Sitten tuli kirjoituskone, kopiokone ja tietokone... Tulee useammin kirjoitettua pitkä "yleiskirje" koneella ja sitten personoitua se saajalleen rivien väliin käsin kirjoitellen. Mutta ne 12 käsin kirjoitettua kirjettä ovat tämän vuoden tavoite. Ja jos menee yli, niin ei haittaa!

   Poista