Powered By Blogger

tiistai 31. tammikuuta 2017

Kun en tehnyt mitään...Joskus tuntuu, että viikonloppuisin tulee lennettyä sinne, tänne ja puuhasteltua sitä ja tätä. Joskus voisi olla vaan. Tämä viikonloppu oli sellainen viikonloppu, kun en tehnyt (melkein) mitään. Mukavaa!

Kirjahommia piti vähän tehdä. Järjestelin kaikki joulukirjani kaappiin, niin sitten sinne eivät kaikki kirjat enää mahtuneetkaan. Joistakin luovun, ne siirsin kirpparikasaan. Osa odottaa yöpöydällä -lukemattomia kirjoja. Lempikirjani otin kirjakaapin kätköistä silmäniloksi makuuhuoneen "tilapäiseen" kirjahyllyyn. Tilapäisyys on nyt jatkunut keväästä 2014. Hassua!


Lauantaina poistuin kotoa sen verran, että kävin yksillä Tupper-kutsuilla. Ihan pienen tilauksen vaan tein...


...ja ihan pikkusen vaan join kahvia. Herkullista!


Loppu viikonloppu menikin sitten tekemättä mitään! Tai no, katsoin Suomen Euroviisukilpailun (paras ei voittanut...) ja katselin matkakuviani vuodesta 2010 alkaen. Olihan niitä!

Kun viikonloppuna en tehnyt mitään, olo tuntuu vihdoin levänneltä ja toipuneelta. Mahtavaa!


4 kommenttia:

 1. Semmoiset enteemitään-päivät ovat välillä hyvin tarpeellisia, vaikka joskus poden niistä huonoa omaatuntoa (MIKSI?). Tällä vuorotteluvapaalla olen kuitenkin viettänyt aika monta löysää, mitään tekemätöntä päivää.

  Iloa,valoa ja onnea tälle keskiviikolle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tee mitään <3 Kiitos :) Ja aurinkoisia päiviä sinulle :)

   Poista
 2. Ihana tuo sinun kirjahyllysi! <3

  Jäi ihan mietityttämään, että mikä kirja on keskimmäisen hyllyn vähän kallellaan oleva kirja? Se missä on limenvihreä (?) selkä ja selässä hauskoja kuvioita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kirja on... Topeliuksen satuaarteet :) Kerran satutäti, aina satutäti ;)

   Poista