Powered By Blogger

keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Postcrossing päivityksen paikka!
Tänään kirjoittelin kortteja, kun en muutakaan jaksanut... Virallisten (siis niiden, joihin osoite saadaan koneelta ID-tunnuksen kanssa) korttien lähettely on ollut kuukauden päivät tauolla, joten napsin osoitteita ja valitsin huolella jokaiselle saajalle toiveiden mukaisia kortteja. Se on kivaa puuhaa, melkein yhtä kivaa kuin sitten korttien saaminen :) Jonkin aikaa joudun nyt virallisia kortteja odottelemaan, mutta postiluukku lallattaa silti harva se päivä, kun on kertynyt ystäviä, jotka nakkaavat kortilla aina tilaisuuden tullen  :)
Tämä on niin kivaa!
Ihan pikkusen täytyy saikulla jaksaa tehdä myös kotitöitä. Varsinkin kun Ukko on muilla mailla... Pyykkikoneen täyttäminen ja sen tyhjääminen eivät paljoa voimille käyneet, mutta sitten kun piti ripustaa kaikki sukat...

Sukkia oli 131 kpl...

Minä en ollut ainut työläinen tässä huushollissa. Välillä meillä näyttää nykyään tältä:


Esikoisen hommia tänään, 25 vuotta sitten tehtiin Ukon kanssa samaa nuorina opiskelijoina :)Oi-joi-joi... Ja sitten iltapalaksi... OMENAPANNARIA:

Koska mä voin... Koska olen saikulla! Ei tämä nyt niin myöhä vielä ole pannarin paistamiselle...


Ja nyt vielä muutaman kortin kirjoitus!6 kommenttia:

 1. Omenapannaria, nam! En ole kuullutkaan! Onko siihen ohjetta, vai isketkö vain omput (ja kanelia?) pannariin? Meillä on keittiössä kassillinen omppuja ja uudet reseptit ovat tervetulleita :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, silleen minä teen, että tavallisen pannaritaikinan tekasen ja siihen sitten omenalohkoja / renkaita ja kanelia päälle. On ihan järjettömän hyvää :) Talvella on tapana korvata omena rusinoilla (ja ei kanelia) ja silloin herkun nimi on RUSINAROPSU :)

   Kokeile ihmeessä omenapannaria!

   Mun pannariohje on:
   2 munaa
   ½ dl sokeria
   3 dl maitoa
   1 tl vanilliinisokeria
   ½ tl suolaa
   2 dl vehnäjauhoja

   Poista
 2. On se korttien kirjoittaminen ja saaminen todellakin kivaa!
  Tehokasta saikkupäivän viettoa Sinulla oli. Hukkuiko yksi sukka pesukoneen uumeniin, kun ripustit 131 sukkaa kuivumaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melko tehokas, mutta lopen uupunut illasta...

   Korttien kirjoittaminen ei voimia vienyt, mutta se muu puuhastelu. Ja meillä aina hukkuu sukkia, ei oo koneessa, sen on taas sukkahukka vienyt ;)

   Poista
 3. Kuten Piipe, minäkin huomasin sukkien parittoman määrän :)
  Tämän päivityksen jälkeen melkein tekisi mieli aloittaa postcrossing uudelleen... ja tuota omenapannariakin olisi kiva kokeilla, vaikuttaa nimittäin herkulliselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kuule kolme kovaa peetä: postcrossing, pannari ja... parittomat sukat :D

   Poista