Powered By Blogger

lauantai 3. syyskuuta 2016

Kiitoskukkia ja kaikkea kivaaViisi vuotta olen jonkun kirjanpidon mukaan ollut nykyisessä työpaikassani. Tänään kokouksessa minut kukitettiin toisen 5-vuotiaan ja uuden työntekijän kanssa. KIITOS! 

Muuten se kokous ei sitten mennyt ihan minun toiveitteni mukaan. Pakko oli jälleen kerran pyytää, että kokoukset olisivat hajusteettomia ja poistua paikalta yhden kahvikupillisen ja neljän sukanvarren raidan jälkeen. Pää alkoi olla jo kipeä ja huono olo hiipi yhtä aikaa oikealta, vasemmalta ja salakavalasti takaa päin... Lääke, puolen tunnin lepo ja paikalta poistuminen pelastivat minut pahemmalta tällä kertaa.


Kokouksessa tähän kuvaan kuului myös työkuppi ja kahvi :)
Kauniit kukkaset!Tupperkivaa!Sain viimeisimmän tilaukseni tänään: silikoni leivinalusta...


...ja juomapullo EsikoiselleNutrilett kivaa!


Tämän lähemmäs kahvia en näytä tässä postauksessa pääseväni... Miellyttävän makuista "pirtelöä"


Tämmöstä kivaa:


Tiedä vaikka tällekin tulisi käyttöä ;)


Hammaskivaa! Josko sitä vaikka hymyni kirkastuisi...


Kiva huomio: No alcohol. Eipä tarvitse kenenkään näitä kaupasta pölliä siinä toivossa, että saisi kunnon kännit...


Konkurssimyyntikivaa!


Kukkakorit olivat alunperin maksaneet 15,99 € / kpl ja nyt sain ne 3,20 € / kpl 


Kirpparikivaa!


Esikoinen poikaystävineen haki minut mukaan Kirpparille ja minä löysin vaikka mitä kivaa! Kaksi kirjaa, 2 € / kpl 


Kortteja 0,40 € / kpl


Paita 3,20 €


Tykästyin kuosiin <3


Ja yksi kahvijuttu 1 €. Tästä lisää myöhemmin ;)


Kiitoskukkia ja kaikkea kivaa -eikös vain!


6 kommenttia:

 1. Oi, ihanat kukat sait! Harmi vain ettei hajusteettomuutta muistettu :-(. Minäkin olen viime aikoina löytänyt kirpparilta kaikkea kivaa! Harmi vain, kun käsien ollessa täynnä tavaraa unohdin yhden stylen, lasisen teepannun maksamisen jälkeen tiskille ja seuraavana päivänä se oli viety takaisin hyllyynsä ja joku muu oli ehtinyt ostaa sen. Harmittaa vieläkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VOI HARMI! Eihän se pitäisi olla mahdollista ottaa samalla koodilla maksua kahdesti??? Ja joo, hajut on harmina nykyään joka käänteessä :(

   Poista
 2. Onnea viisivuotiaalle! <3

  Siitä muistinkin, että voi hyvänen aika!! 1.9. tuli tasan 25 vuotta siitä, kun olen aloittanut nykyisessä työpaikassani... Enkä oikein tiedä, onko se mahtavaa vai kamalaa :)

  Minulla on kirjastosta lainassa ja parhaillaan luvun alla tuo Little Been tarina. :) Se on hyvä kirppislöytö kuten muutkin ostoksesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja onnea! On se hyvä asia :)

   En ylläty, että sama kirja... ;)

   Poista
 3. Ihanat kukkaset olet saanut! Mahtavaa, että on tuollainen työpaikka. Mutta voi: itsekin hajusteista kärsivänä ymmärrän, miten pahalta voi tuntua olla tilassa, jossa toinen tuoksuu "liikaa".Äh, kunpa ihmiset ymmärtäisivät, millaisia haittoja tuoksuista voi tulla.
  Olin eilen Koivuniemen leirikeskuksessa ja vaikka sen pitäisi olla ongelmaton tila (niin minulle kerrottiin, kun ilmoittauduin tilaisuuteen), menetin ääneni alle viiden minuutin enkä saanut sitä takaisin kuin tänä aamuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ongelmattomana minäkin olen Koivuniemeä pitänyt -oma ääni säilyy siellä vaikka muualla saattaa mennäkin... Olipa harmillinen juttu sulle!

   Joo, kukat ilahduttavat, vaikka kokous osaltani loppuikin ennen aikojaan...

   Poista