Powered By Blogger

sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Blogger Recognition Award





Yllätyksekseni sain tänään tällaisen:


1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen.

2.Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen.

3.Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille.

4.Mainitse ja linkitä blogi joka sinut nimesi.

5.Nimeä 10 bloggaajaa palkinnon saajaksi.

1. kohta on toteutumassa juuri parhaillaan, koska kirjoitan tässä postausta yllättäin saamastani palkinnosta :)

2. Ensimmäisen postaukseni tein 1.1.2014 ja tarkoitus oli kirjoittaa postaus yhden vuoden ajan joka päivä      niin, että jokaisessa olisi mukana (vähintään) yksi kuppi kahvia. 365 kuppia kahvia ;) Nerokasta!

3. Olen kyllä väärä ihminen antamaan ohjeita kenellekään bloggaamisesta... Pidä hauskaa! Nauti siitä mitä teet ja jaat! Näe ilo ympärilläsi! Niin minä teen...

4. Minut nimesi Jennin tapaan blogin Jenni http://knitcrochenator.blogspot.fi/
Näin Jenni kirjoitti:

"365 kuppia kahvia-blogia pitää omien sanojensa mukaan tavismamma. Mun mielestä Riitassa on hyvin vähän mitään tavallista! Blogi tuoksuu kahville ja arjelle. Riitan olen tavannut alunperin työelämässä ja mun mielestä meillä klikkasi heti. Ennen ja nykyään tavataan liian harvoin ja silloinkin yleensä vapaaehtoishommissa. Kurkkaa blogia, jos kahvi, pyöräily keski-suomalaisissa maisemissa, kirppistely, leipominen ja muu arkipuuhastelu kiinnostaa :) Tai kurkkaa huviksesi vaikkei mikään edellä mainittu kiinnosta!"

Todellakin: työn merkeissä tapasimme ja saman tien löytyi sielunsisaruutta! Onneksi on yhteinen harrastus, tuo vapaaehtoistyö ja sitä kautta aina silloin tällöin tavataan! Jennin käsityöt ovat aina niin upeita. Kerran sain nämä ihanat Jennin tekemät sukat: http://365kuppiakahvia.blogspot.fi/2015/04/lamminta.html

5. Nyt olisi sitten nimettävä 10 bloggaajaa...

1) http://kotosella.blogspot.fi/ Kotosen täti on todellinen sielunsisko. Häneltä poimin ideoita. Hänen kuvansa inspiroivat ja ihailuttavat. Hänen sanaleikkinsä hauskuttavat. Lähettelemme kortteja. Ja paketteja ;) Livenäkin on onneksi jokunen kerta jo tavattu :) 

2) http://handmadebyainop.blogspot.fi/ Aino P. on lämminhenkinen ohjaajani ;) Käsityötaitaja, jonka tekemästä ihanuudesta pääsin nauttimaan http://365kuppiakahvia.blogspot.fi/2016/05/toipilaan-paiva.html.
Teeleidi, joka keittelee hyviä kahveja :)

3) http://kylatiella.blogspot.fi/ Piipe jaksaa aina ilahduttaa kauniilla kuvillaan. Onhan me tavattukin... Ja samoja harrastuksia ja mielenkiintoja löytyy, niin että useamminkin voisi kupposelle istahtaa! 

4) http://lumoavaliila.blogspot.fi/ Liila on myös niitä käsityövelhoja, joita ihailen. Ja kuivia kaakkujansa myös ;) Vapaaehtoistyöni meidät on aikoinaan tutustuttanut. Nykyään tapaamme aina vain sattumalta -usein jotenkin käsitöihin liittyen...

5) http://haaveenahyvakuva.blogspot.fi/ Katinkan kuvat ovat kauneimpia mitä tiedän! Jos Katinka haaveilee edelleen hyvästä kuvasta, niin itse haaveilen joskus saavani sellaisen kameran, jolla voisi yrittää ottaa edes vähän niin hyviä kuvia, kuin Katinkan blogi on tulvillaan :) Emme ole tavanneet, mutta jos tapaisimme, nostaisin ensitöikseni hattua!

Tähän tyssää palkintojenjakoni. En tunne kovin montaa bloggaajaa, mutta eikös tässä olekin hyvä alku!

Kiitos Jennille Awardista ja kiitos kaikille lukijoilleni. Tuossa ainakin kuusi sellaista blogia, joissa kannattaa piipahtaa!

10 kommenttia:

 1. Voi kiitos kannustuksesta ja haasteesta! Olipa iloinen yllätys!
  Onnellista syyspäivää Sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin ja kiva kun otit heti haasteen vastaan :)

   Poista
 2. Voi kiitokset Rita! Minähän olen ihan sanaton (kerrankin)! Kommenttisi lämmittää todella paljon. Todella mukava yllätys <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa jos pystyin yllättämään :) En tiedä, kuinka puhelias olet, mutta jos nyt sanattomaksi menit, niin ollaan sitten hetki hiljaa ;)

   Poista
 3. Kiitos, kun vastasit! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos palkinnosta! Katsotaan, ehdinkö vastaamaan haasteeseen. Ja kiva, jos kahvi on ollut hyvää :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahvi maistuu (eilistä lukuunottamatta) aina -hyvin sä vedät ;)

   Poista
 5. Kiitos haasteesta ja kauniista sanoista!

  Katsotaan kuinka käy haasteeseen vastaamisen kanssa. Olen niin huono näissä :( mutta ehkä yllätän itsenikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä et ole huono missään -joten saat olla tässä jos siltä tuntuu, mutta muuten ole hyvä vaan ja kiitos!

   Poista