Powered By Blogger

sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

LuokkakokousEi mikään elokuva, vaan elävästä elämästä. Siitä on 30 vuotta, kun lukiossa lakit painettiin päähän ja lähdettiin kuka minnekin. Monien kanssa ei olla sen päivän jälkeen nähty.

Luokkakokoukseen valmistauduin koko päivän. Aamupalasta kaikki alkoi.


Päiväkahviaikaan olin edennyt jo...


...kynsien lakkaamiseenKatselin vanhoja kuvia ja luin nimilistoja. Really? Olenko tosiaan ollut tuon näköisten ja tuon nimisten ihmisten kanssa samalla luokalla tai rinnakkaisluokalla? Paljon vieraita henkilöitä...

Lähestyimme luokkakokouskohdetta...40 30 vuotta vanhempaa lukiolaista ilmestyi kokoukseen. Suurin osa minulle tuntemattomia. Oikeesti, ei mitään muistikuvia. Minuakaan eivät monet tunnistaneet tai muistaneet. Joku muisti minun harrastaneen yleisurheilua, olleen elokuvafriikki ja fanittaneen Duran Durania. Totta kaikki. Huomasin, miten vähän lukioaikaisia asioita muistan. Olenkohan sittenkään käynyt lukiota?

Toki joukossa oli niitäkin, joiden kanssa on pidetty yhteyttä kaikki nämä vuodet. Ja jokunen "kadonnut" ystävä löytyi ja yhteystietoja vaihdettiin. Syötiin hyvin, laulettiin ja leikittiin vähän ja kahviteltiin tietenkin.Mukava luokkakokous. Ei mitään draamaa! Yhteiskuvien jälkeen Ukko tuli hakemaan kotiin, jossa Kuopus oli majoittunut parvekkeelle. Makuupussista päätellen aikoo olla siellä yötäkin ;)2 kommenttia:

  1. Voi kun joku järjestäisi meillekin luokkakokouksen! Tosin eilen kummilapsen konfirmaatiossa kotipaikkakunnalla sai kirkonmäellä nyökkäillä tervehdyksiä vähän väliä tutunoloisille ihmisille. Kuinkahan monta entistä luokkatoveria vielä jäi tunnistamatta? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En olisi etukäteen uskonut, miten mukava 4-tuntinen mulla tulisi olemaan ja kuinka kiva oli noita vanhoja tuttuja tavata! Ei muuta kun alat etsiä luokkakavereitasi ja pistät pileet pystyyn ;)

      Poista