Powered By Blogger

torstai 23. heinäkuuta 2015

Elämyksiä ja pysäyttäviä hetkiäMeidän perhe lähtee usein elämysmatkalle Tuuriin -luontaisetu, jos näin asian voi ilmaista ;)

Taas mentiin ja ihan ytimeen:


Kyläkaupassa riitti väkeä, vaikka tiettävästi itse isäntä olikin Hämeenlinnassa keikalla...


Ken tästä käy, saa kaikki rahat heittää...


Tavarapuodin runsaudenpulasta selvittyämme (n. 2 tuntia) jatkoimme ruokapuotiin (kyllä, kaupat on nimetty puodeiksi!) ja minä pääsin kahvihyllylle fiilistelemään...
Sinne jäivät kahvit tällä kertaa. Kahviosta nappasin sentään eväskahvit:Kyläkauppaan ei mennä vain käymään... Siellä tuhlaantuu koko päivä. Niin ja tili jos niin haluaa. Minun ostokseni ovat tässä:


Osa näkyy, osa ei ;)

Onneksi ostoshe... ostosparatiisin jälkeen pääsee lapsuudenkotiin vähän rauhoittumaan. Paitsi että siellä on ihan älyttömästi hyttysiä, kyitä liikkuu aika ajoin ja karhukin on kulkenut kulmilla. Silti.

Äidin pihassa:Syötiin hyvin, juotiin hillomunkkikahvit ja isä sai näkökykynsä takaisin -leikkasin siis hiukset :D  Myös vanhoja lehtiä ehdin lueskelemaan:
Kotimatkalla koettiin pysäyttäviä hetkiä. Ensimmäinen pysähdys tehtiin jo kotikylän pellon laidassa:Välillä matka jatkui joutuisasti ja tie oli pitkä ja suora...


Pysähdys Karansalmella


Valoilmiöt olivat pysähdyttäviä, vaikka auto kulki kulkemistaan


Pysähdys PetäjävedelläJa hämärissä pysäköinti omalle autopaikalle!


2 kommenttia:

 1. Juurikin toissapäivänä käytiin Tuurissa. Matkan virallinen tarkoitus oli kylläkin vierailla ystävien luona siinä vieressä. Minusta on hienoa, että alueella on ilmainen tivoli ja hieno leikkipuisto. Istuin tivolissa puistonpenkillä odottelemassa jälkikasvua kun viereeni istahti toinen "odotteleva" äiti ja kertoi, että tämä on heidän viisilapsisen perheen ainut mahdollisuus päästä huvipuistoon, kun muualla tulisi niin kalliiksi. Mahtava juttu siis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis keskiviikkona? Niinkuin me? Ei sitten törmätty!

   Mutta joo. Vesasta ollaan montaa mieltä, mutta hänellä on paljon hyviä oivalluksia. Hän ei häviä mitään siinä, että tarjoaa huvipuiston ilmaiseksi alle 13-vuotiaille. Ja tarjoaa tällaisen ainutkertaisen mahdollisuuden huvipuistoiluun kaikenlaisille lapsiperheille. Toivottavasti joku muistaa myös kiittää. Mahtava juttu, on!!! Sinulla oli hyvä kohtaaminen siellä penkillä!

   Poista