Powered By Blogger

tiistai 1. tammikuuta 2019

Hän lupasi soittaaLukupäivää seurasi toinen ja kirja tuli luettua. Ja jos eivät olisi kotityöt ja muut puuhat haitanneet lukuharrastusta, niin tässä oli kyllä sellainen kirja, että ei millään olisi malttanut lopettaa lukemista ja laskea kirjaa kädestään. Vielä yksi luku. Vielä tämä sivu...


Pidän siitä, miltä tämä kirja näyttää: paljon pinkkiä ja siluetti... Hetkinen! Missä on Lontoo?

Tämä kuva löytyi googlesta


Bristolissa asuva Rosie Walsh on julkaissut aikaisemmin neljä teosta sekä kirjoittanut rakkausaiheista blogia pseudonyymillä Lucy Robinson. Hän lupasi soittaa on ensimmäinen Rosie Walshin omalla nimellä julkaistu kirja. Kirjan alkuperäinen nimi on The man who didn’t call (2018).


Sarah tapaa Eddie ja he viettävät yhdessä ikimuistoisen viikon ja rakastuvat. Minun mielestäni siinä ei ole mitään outoa. Ei myöskään siinä, että Sarah on jo nelikymppinen kypsä nainen. Kyllä keski-ikäisilläkin on tunteet! Ja kyllä seitsemässä päivässä ehtii rakastua ❤Mutta miksei mies soita?

 Kirjan on suomentanut Sirkka-Liisa Sjöblom. Ja hyvin onkin suomentanut.

Tosi vähän kahvia tässä kirjassa...

Kirja ei ole siirappisen romanttinen eikä myöskään ruma, vaan hienovaraisen vihjaileva ja kauniisti kerrottu. Kertomus on kuvaus rakastumisesta, kaipauksesta ja menettämisen surusta. Ja välillä sopivasti harhaan johtava...Onko loppu onnellinen? Sitä en kerro. Suosittelen lukemaan tämän kirjan, sillä tämä on yhtä aikaa kevyttä lomaluettavaa, mutta myös hienosti rakennettu mysteeri. Oletko valmis selvittämään, miksi hän ei soittanut, vaikka lupasi?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti