Powered By Blogger

tiistai 8. toukokuuta 2018

Neulontaa novellien tahtiinTöissä vietämme jälleen reiluja kahvitaukoja...


Töitten jälkeen kokoonnuimme kuuden naisen voimalla Vanhan pappilan takapihalle Naistenpankin Novelleja ja neuleita iltaan. Kanniskelimme tuolimme aurinkoon...


...viritimme neuleemme...


...ja haimme kuppeihimme... MITÄ? Mehua? Kyllä olisi ollut kahviaika...


Selvisin ilman kahvia. Selvisin hetkellisestä uneliaisuudesta. Selvisin päähän paahtavasta auringosta. Selvisin palelusta varjossa. Paljosta selvisin.

Ystävän kanssa ehdin vaihtaa vain pari sanaa, seuraavan kerran tavatessa jatketaan. Ja ai että oli ihana pyöräilyilta6 kommenttia:

 1. Mehua?!?:))))) No hyvää sekin on varsinkin aurinkoisessa kelissä:) Kivoja on kyllä tuollaiset neuleiltamat, siinä samalla pääsee vaihtamaan kuulumisia♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siinä edes ollut kovin lämmin. Ja suoraa töistä, ilman ruokaa. Mehu oli laiha lohtu ;) Neulominen ja novellien luku / kuuntelu ovat hyvä yhdistelmä. Onneksi oli taas ystävä mukana, sillä muutoin on melko anonyymia touhua: en tiedä, ketä lukijat ovat, en tunne muita piiriläisiä, jotka tuntuvat tuntevan toisensa.

   Poista
 2. Toi on kyllä ihana idea! Mistä siitä kuulit? Kuka niitä järjestää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä Neule ja novelli-illat olivat Naisten pankin järjestämiä. Huomasin ne Naisten pankin uutiskirjeessä (olen jo useampana vuonna osallistunut "Kävele naiselle ammatti"-tapahtumaan). Tämä oli viimeinen, ei jatku enää edes syksyllä... Nyt täytyy kyttäillä kirjastojen tarjontaa: esim Vaajakoskella ja pääkirjastossa on ollut vastaavia.

   Poista