Powered By Blogger

maanantai 2. lokakuuta 2017

Minun päiväni perjantai



Kun ei meinaa perässä pysyä kaikessa mukavassa... Nyt on jo monta yötä nukuttu minun päiväni perjantain jälkeen. Mutta nyt siitä perjantaista...

Työkamunen oli huomannut ja kuvannut perhosen työpaikan ikkunan väliin jääneenä. Minä myös. Surullisen kaunista...


Iltapäivällä oltiin jo iloisimmissa tunnelmissa...


...selvästi kahviaika -ja limemutakakkua myös 


Kotona oli vähän kuihtunutta ja loppuunpalanutta...




Kieltämättä oma olo oli vähän edellänähdyn kaltainen, mutta Kuopukselle oli saatava sapuskaa ennen harrastuksiin lähtöä. Ja äkkiä sittenkin. Näistä...



...Ja eikä aikaakaan, kun olimme jo Kuopuksen kanssa ruokapöydässä


Maistui!


Kuopus lähti harrastamaan ja kavereiden kanssa Valon kaupunkiin. Esikoinen oli omilla reissuillaan. Ukko oli Tallinnassa. Minä yksin kotona. Omituista. Mitäs minä nyt?

Kaupassa olin käynyt...


Vähän kynttilöitä palamaan...


Vähän ajatuksia Anna-Mari Westin korteista:




Tämä kolahti tänään eniten



Ja tämä se vasta kolahtikin! Vihdoin sain ostettua uuden Antti Tuiskun CD:n. Varustaudu ANATUDE pläjäykseen 












Ja arvaa kuuntelinko? Ja kuinka monta kertaa ?


Ostin risman reissulla myös vuoden 2017 roosa nauhan:



Suunnittelijat:




Varustauduin villasukilla ja asetuin maailman mukavimpaan asentoon lueskelemaan lehtiäni ja vvähän herkuttelemaan... HYGGE
 

Lehtien kannet näyttivät niin samanlaisilta, että arvelin kuvaajan samaksi.  Niin olikin: molempien lehtien kannet on kuvannut Jouni Harala 


Ja suklaan on tehnyt FOODIN

"Raakasuklaamme on kotoisin Keski-Suomen sydämestä Jyväskylästä, jossa valmistamme jokaisen suklaalevymme alusta alkaen itse! Huolella ja rakkaudella käsityönä valmistettu suussa sulava raakasuklaa syntyy kaksi vuorokautta hellästi kivimyllyssä jauhamalla Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopapuja, joita sadat perheet viljelevät elämäntyökseen Perun Amazonialla sademetsän sydämessä missä kaakaolla on pitkä historia.

Makeutensa makunystyröitä hivelevä suklaamme saa maailman kestävämmäksi makeuttajaksi tituuleratusta Indonesialaisesta kookossokerista.
Raakasuklaamme on pitkän ajan intohimon tulos, eettinen ja ympäristöystävällinen parempi makunautinto!"
 

Ensin Yhteishyvä:


Makun haastattelusta:



Niinpä!
 




Olen siis asian ytimessä 


Kauneusvinkin minun makuuni:


Herkuttelu jatkuu, luetaan nyt vielä VoiHyvinkin samaan syssyyn :)






Oli siinä jotain luettavaa, mutta vähän pettymys silti. Voimalause:



Ja näissä tunnelmissa loppuiltani meni.


Erittäin hygge ❤ Minun päiväni perjantai


10 kommenttia:

  1. Kuulostaa vallan mainiolta! Mäkin hyggeilin koko viikonlopun, kun oli kerrankin vapaata - en mennyt edes hyggemessuille enkä valon kaupunkiin, kun halusin olla vaan kotona ja ulkoilla koiran kanssa sienimetsässä. Syksyn parasta antia on se, kun saa hyvällä omalla tunnolla olla pimeän tultua sisällä ja puuhastella vaan kaikkea mukavaa. No okei, on ne syksyn väritkin kauniit, mutta toisaalta on ihanaa vähän hidastaa tahtia yhtä matkaa syksyn etenemisen kanssa. Oikein ihanalta näytti sunkin nautiskelu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joutenolo ja itsekseen olo ja koiran ulkoilutus ja messujen skippaaminen ovat erittäin hygge ❤ Niinkuin oli siis myös minun päiväni perjantai ❤ Lauantaina kaivauduin ihmisten ilmoille...

      Poista
  2. Ihana, ihana hygge-perjantai-ilta! Kunnon kotoilua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oli ❤ Pitäisi pysyä useammin kotona...

      Poista
  3. Olipas ihana perjantai! <3 Kivat nuo suklaapalat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli munpäiväperjantai ❤ Tuo suklaa on todellista lähiruokaa: JKLässä tehtyä raakasuklaata ❤

      Poista
  4. Kivalta kuullosti sinun perjantai!
    Minäkin ostin tuon uuden Roosanauhan.
    Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Roosa nauha ❤
      Sarin kotiinkin mukavaa viikon jatkoa :)

      Poista