Powered By Blogger

sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Hillitty, hallittu halloween"Halloweenia ei ole suomalaisessa almanakassa, mutta totutusti sitä vietetään lokakuun viimeisenä päivänä eli 31.10. Vuonna 2017 halloween osuu siis tiistaille. Euroopassa tutumpi on pyhäinpäivä eli kristillisten pyhimysten, marttyyrien ja vainajien muistopäivä, ja sen aattona on myös voitu juhlia halloweenia. Monissa maissa pyhäinpäivää vietetään 1.11., mutta Suomessa päivän ajankohta on liukuva – vuonna 2017 pyhäinpäivä on lauantai 4.11. Pyhäinpäivän aatto eli ”toinen halloween” on siis 3.11. Juhlijoita, vaikkapa karmaisevia zombeja tai pikkunoitia, liikkuu pimenevässä syysillassa varmasti ainakin lauantaina 28.10. sekä viikkoa myöhemmin 4.11."

Itse en halloweenista perusta, olen enemmän pyhäinpäivätyyppiä. Lapsille olen toki järjestänyt kammotuskekkereitä aikoinaan ja kyllä nuorison huoneesta tänäkin vuonna yksi halloween koriste löytyy:


Itselleni viikonloppu oli hiukan omaa aikaa ja jonkin verran hemmottelua, hitunen lepoa ja rauhoittumista... Lauantaiaamuna kävin istumassa kampaajan terapiatuolissa ja pääsin eroon karvoistani. Kaupungilla kävin vain katselemassa (muista nilkka!) ja ajelin bussilla kotiin... Kahville. Ja oranssit tuikut ovat minun myönnytykseni halloweenille ;)


Jouluostoksia...Vähän lisää huulirasvoja -paketti ja puikot eivät ihan olleet sitä mitä luvattiin...Pääasia, että kahvihuulirasvaa sain ;)


Niin ja sitä kahvia ❤


Meillä oli banaaneja...


...Roosa nauha banaaneja...


Tahtoo banaanikakkua!


Jälleen yksi luottoresepti vihkostani...


Helppoa!
Ja siinäpä meillä kaunis banaanikakku!


Iltakahvilla testattiin  ❤


Ja hyväksi todettiin  ❤Maistuis varmaan sullekin ❤ 4 kommenttia:

 1. Halloween ei nappaa myöskään minulla. Eskareiden kanssa tehdään torstaina retki kyläkirkkoon ja viereiselle hautausmaalle, jonne voi jättää muistokynttilän.
  Kakku näyttää herkulliselta! <3

  Hyvää alkanutta viikkoa! Toivottavasti jalka alkaa jo parantua. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä retkikohde eskareilla ❤
   Kinttu kiukuttelee edelleen aika ajoin, mutta perjantaina se on ihan kunnossa ❤

   Poista
 2. Olipas ihana viikonloppu ja niiiin herkullisen näköinen kakku! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kakku OLI hyvää ❤ Viikonloppu raauuhallliineen...❤

   Poista