Powered By Blogger

maanantai 26. joulukuuta 2016

Taas tultiin jouluunTaas tultiin jouluun 

ja riemuita saa...Adventtikalenterin viimeinen luukku:Jouluaamun rauha. Kiireettömyys. Tunnelma. Kalenterikuvan kello näyttää miltei täydellisesti heräämisaikani. Sittenkin sai vielä venytellä... Täydellinen jouluaamu.

Aloittelin jouluaamuani joulusumpin keitolla...


No nyt oli hyvää!!!


Kymmeneltä  alkoi Kino Klassikon leffa Ihme 34. kadulla. Se alkuperäinen versio vuodelta 1947. Ihana!


Ja puolilta päivin oli jouluelokuvien jouluelokuvan aika:


Klassikkoleffojen aikana virittelin sukkaan kantapäätä... Kuopus sai siis joululahjaksi "vielä hiukan vaiheessa olevan" sukkaparin...Ukko oli jo saanut tarpeekseen joulunvietosta neljän seinän sisällä ja paennut metsäpoluille ja laavulle. Nuoriso oli aaton aikana saanut jo tarpeekseen vanhusten seurassa istumisesta ja nautti omassa huoneessaan joululahjaksi saamistaan GOT- ja PLL-boxeista. Vietin joulua enimmäkseen omassa seurassani. Koko päivän tuli ihan kelvollisia leffoja ja muuta mukavaa katsottavaa. Välillä vaihdoin kutimen värityskirjaan...Yhden värin kuva: Teemaan sopivaa välitankkausta:Valmista tuli!Ei liene suuri yllätys, että tässä vaiheessa alkoi jälleen olla kahviaika!

Oli myös aika ottaa Virpin lahjat käyttöön <3Ehdottomasti tuplasuklaakahviaika :)


No nyt on kyllä tuoksut kahdallaan, NAM!


Tuplasuklaalla maustettu tummapaahtoinen kahvi


Ja kun maistamaan pääsi, niin sama meno jatkui: NAM!


Kaveriksi kausiherkkua :)


Ja nyt oli aika nauttia hyvän kahvin kanssa saamistani joulukorteista. Minulla kun on tapana laittaa saamani joulukortit postipussiin odottamaan joulurauhaa ja nautinnollista hetkeä, jolloin saan kiireettä istua alas ja lueskella kaikki joulupostini :)Pinossa on 78 korttia...


NallekorttejaIkkunoita


Joulukuusia


Virpin joulunodotuskortteja :)
Enkeleitä


Lintusia


Kirkollisia


Raamatullisia


Itse tehtyjä


Kynttilänvaloa


Enkeleitä ja tonttuja


Lumiukkoja


Joulupukkeja


Tonttusia


Sanoja


Joulumaisemia


Eläimiä...


...ja lisää eläimiä


Jotkut kortit pidän ihan vain omina aarteinani <3 Tässä vielä hienoksi lopuksi kiinalaiselta postcrossing-ystävältä saamani joulupostilaatikkokortti :)

Ja loppupäivä olikin taas jouluruokaa ja joulurauhaa :)


6 kommenttia:

 1. Samanlaiset puuhat: korttien katselua, samoin Ihmeellinen on elämä-elokuvaan heittäytymistä. Montakohan kertaa olen elokuvan nähnyt ja silti aina liikutun loppukohtauksesta. Sain ihan rauhassa vetistellä, kun miehet lähtivät autoilemaan. Elokuvan jälkeen olikin mukavaa vähän tuulettaa itseään sauvakävelylenkillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep jep ;) Itse muistan katsoneeni Ihmeellistä elämää jo alle 15-vuotiaana (asuttiin vanhassa talossa ja muutettiin kun olin 15)... Ja silloin jo ajattelin, että Wau mikä leffa! Ja tietysti tirautin vähäsen...

   Poista
 2. Ihania kuvia ja ihania kortteja! Aika ihana tapa viettää joulupäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä <3 Ja lisäksi ihana kuppi <3 ja ihana tarjotin <3

   Poista
 3. Oi kuinka kauniita ja hauskoja ja tunnelmallisia kortteja! Ja tuo Ihmeellinen on elämä -elokuva on munkin suosikkeja. Tänä vuonna en sitä katsonut, mutta ehkä taas ensi jouluna :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain niiiin paljon ihania kortteja <3 Tuntemattomasta syystä tuota lempparileffaa ei löydy omasta leffakaapistani, joten katson aina tilaisuuden tullen <3

   Poista