Powered By Blogger

tiistai 27. joulukuuta 2016

Joululoma jatkuuSamoissa tunnelmissa kuin jo kolme edellistä päivää... Ihana, kiireetön heräily ja siitä suoraa kahvin kanssa sohvalle :)


Tänään olikin sitten kirjanlukuaamu :)No, siinä sohvalla vierähti sitten toinenkin tovi, kun laiton telkkarin auki ja Teemalle... Ensin kolma jaksoa (0kolme tuntia) Pemberleyn kartanon tragediaa ja sen jälkeen vielä Lady  Chatterleyn rakastaja. Onneksi jääkaapissa oli jäljellä vielä eilistä 80-luvun herkkua. Vähän kahvisiirappia lisämakeudeksi...


Jossakin välissä kävin kuorimassa muutaman perunan ja pistin ne kasvisliemeen kiehumaan...


Muut sosekeittoainekset ovat tässä:


Olin kuullut vinkin, että joulun jälkeen laatikot voi tehdä sosekeitoksi. Pakkohan sitä oli kokeilla, kun laatikoita kerran oli jäljellä. Vähän kermaa sekaan ja...


...valmista tuli!


Miltä maistui? No laatikoilta! Ei huono.


Siinä englantilaisia sarjoja /  elokuvaa katsellessa sain vihdoin valmiiksi Kuopuksen joululahjasukat. 


Ja se virhekin löytyy: toisen sukan terässä on yksi kierros enemmän vaaleanpunaista ennen ensimmäistä pinkkiä raitaa. Haittaakse?


Ukolla oli tänään jo työpäivä, käväisi sitten kotona ennen työmatkalle lähtöä ja toi tuliaisiksi nämä herkut:Kahvithan ne oli sitten keitettävä -joulusumppia edelleen


Kahvit nautin juuri ennen yhdeksää, jolloin jatkui eilen alkanut -taas englantilainen- minisarja Eikä yksikään pelastunut.


Vielä kahtena iltana saadaan Kuopuksen kanssa jännittää Agatha Christien aivoituksia.

Mutta tämä loppuilta on taas kirjalle :)


4 kommenttia:

 1. Sukista tuli ihanat <3 eikä pieni virhe mitään haittaa. Tekee vain sukista persoonallisemmat. :)

  Meillä ei jäänyt laatikoita sosekeittoaineksiksi. Toisaalta harmi, mutta toisaalta hykerryttää, että niin hyvin osasin arvoida menekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukat on kieltämättä pirtsakat. Ja ei se virhe näy ;)

   Meillä ollaan niin huonoja laatikon syöjiä, että edes yksiä pieniä ropposia ei saatu kulumaan. Hyvät arviot siellä Kotosella :)

   Poista
 2. Tuli kyllä kauniit noista sukista! Ja hauska tuo sosekeittoidea! Äsken kuulin myös ohjeesta, jossa joululaatikoista tehtiin rieskoja. Hyvä idea sekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ihan "muksat" sukista tuli :) Hei, hyvä: rieskoja pitääkin kokeilla sitten ensi vuonna. Voi kun muistais... Kiva, että tällä tavalla oppii aina jotain uutta :)

   Poista