Powered By Blogger

keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Hyvää itsenäisyyspäivää!Aamukymmeneltä nousin kahvinkeittoon... En edes muista, milloin viimeksi olen ehtinyt aamulla nukkumaan. Siitä tuli jo niin kuninkaallinen olo, että aamukahviksi sopi ilman muuta yo-juhlakahvimme, President Gold Label. Niin ja toki myös siksi, että kun se oma kutsuni presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolle on jälleen kerran postissa hukkunut... Mutta voihan sitä itsenäisyyspäivää viettää näinkin :)


https://www.paulig.fi/tuotteet/presidentti/valikoima


Kahvikuppi tarvitaan...Hyvää itsenäisyyspäivää -ja hyvää kahvia!Itsenäisyyspäivä tarkoittaa minulle rentoilupäivää. Joulunpunaisessa oloasussani asetuin mukavasti sohvalle ja ajattelin saada sukkakutimeni edistymään...


...ensimmäinen on jo melkein valmis...


Sukkakudin kaipasi kaverikseen hyvää joululeffaa:


Kuopuksen virkkaama lumiukko on jälleen otettu esiin ja sai sitten seurakseen DVD-levyn...


Kun minä kudon sukkaa, ei mikään mene ihan nappiin. Tällä kertaa sain sukan valmiiksi, mutta kun sovitin, siitä oli sittenkin tullut liian lyhyt. Purkasin kavennuksen ja tein muutaman kerroksen lisää, joten, kun ensimmäinen elokuva loppui, niin sukka ei vieläkään ollut valmis. 

Seuraavaksi koneeseen pääsi The Grinch...


Sukka valmistui ja pääsin luomistyöhön...Leffan lopussa olin saanut puikoille jo kaikki neljä väriä :D Kyllä tämä tästä...Kymmenet ihanat joululeffani odottavat katsomista. Laitan tässä yhteen koriin ne muutamat, jotka olen tänä vuonna joulukuussa ehtinyt katsomaan.

The Grinch


Skipataan joulu


Joulu ihmemaassa


Yllätysten joulu


Get Santa


Joululevyjäkin olen soitellut säälittävän vähän. Laitetaanpas nekin yhteen koriin...

Justin Bieber...


Suvi Teräsniska...


...ja toinen Teräsniska...


Leona Lewis...


Josh Groban...


Club for Five... Tämä kirpparilöytöni oli pikkuisen pettymys. Eikä vähiten siksi, että siellä on Sika... Epäjoululaulujen epäjoululaulu minulle.


Välillä piti ottaa kuppi teetä. Jouluteekalenterista sain tänään Sleigh Ride-teetä. Siitä se ajatus sitten lähti...


Vihreä tee, kaneli, inkivääri, kardemumma, neilikka

Herrasväki on hyvä!Teehetken jälkeen tartuin taas yhteen tekemättömien töiden listalla olevaan asiaan. Tein ruokaa. Ja sitten...

Ompeluhommiin!


Joulukorit tarvitsevat uudet kankaat. Kirpparilta on löytynyt sopivaa Marimekon räsymattoa...Kaavoina vanhat, kulahtaneet kankaat...


Läikkiä ja reikiä väistellen...


Tähän asti pääsin...


Kävin kävelyllä, puolikuutamossa ja loppuilta menikin sitten linnan juhlissa ja jatkoilla :)


4 kommenttia:

 1. Sukat edistyvät hienosti ja tosi monta joululeffaa olet jo ehtinyt katsoa. Minulla on yksi dvd-levy kirjastosta lainassa (Eräs joulutarina) ja piti jo uusia laina, kun en ehtinyt millään sitä katsoa ensimmäisen laina-ajan puitteissa.

  Hirmuisesti olet ehtinyt touhuamaan taas yhden päivän aikana ja hienoja kuvia napsinut. Tuli niin hyvä mieli! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt kyllä tuli hyvä mieli mullekin! Oli mulla siinä aikaa touhuta ja kuvailla, kun Ukko oli maastossa ja laavulla, nuoriso nukkui pitkään ja istui sohvalla seurana leffoja ja juhlia katsomassa... Vapaapäiviä voisi olla useamminkin ;)

   Poista
 2. Olipa ihana vapaapäivä! Ja tosi kauniin ja raikkaan väriset tulee noista sukista! Niin ja tuo pikkuinen pulkka on Super söpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Juu, nuo mäenlaskuvälineet liittyvät pehmoleluharrastukseeni ;)

   Poista