Powered By Blogger

perjantai 17. huhtikuuta 2015

Rakastan teatteria!Muutama päivä on kulunut. Olen juonut aamukahveja, lounaskahveja, pikakahveja, välipalakahveja, jälkiruokakahveja, iltapäiväkahveja, iltakahveja, maitokahveja, kakkukahveja, munkkikahveja, kokouskahveja, työpaikkakahveja, takeawaykahveja... Paljon kahveja!

Tänään läksin töistä kolmannen kupillisen jälkeen ja sain Ukon seurakseni kirpparille. Ja löytyihän sieltä taas:


Kirja oli -50% pöydässä ja maksoi 1,25 €. Tarjottimesta maksoin 0,40 €. Eli selvisin kirpparireissustani 1,65 €:lla.
Empun kanssa tavattiin keskustassa ja mentiin kahville Miriams'iin


Laktoositon latte ja kevätmacaron -KIITOS!!!


Sitten ystävykset lähtivät teatteriin!


Huoneteatteri http://www.huoneteatteri.fi/

"Phobos ja Deimos on tarina naisiin kohdistuvasta väkivallasta, pelon lamauttavasta vaikutuksesta ja yksin jäämisestä, mutta myös selviytymisestä ja toivosta. Epätäydellisessä maailmassa, suurimmankin pelon keskellä, ihminen voi kyetä johonkin hyvään."


Hyvän asian puolesta:

"Phobos ja Deimos - pelko tulee uniin ottaa osaa taiteilijoiden Wings to fly - Haaveille siivet kampanjaan. Se on taiteilijalähtöinen projektia, jossa eri alojen taiteilijat ottavat kantaa tyttöihin ja naisiin kohdistuvaan väkivaltan. Phoboksen ja Deimoksen teemoissa on kyse juuri siitä. Huoneteatteri antaa tukensa kampanjalle lahjoittamalla Phoboksen ja Deimoksen narikkatulot lastenoikeusjärjestö Planin työhön. Tuotot menevät kehitysmaiden tyttöjen suojelemiseksi ja kouluttamiseksi.
Wing to Fly -projektin tavoitteena on tehdä näkyväksi väkivallan monipuolisesti tuhoavat vaikutukset sekä kerätä rahaa koulutukseen ja koulunkäynnin mahdollistamiseen – antaa tytöille ja naisille siivet, joilla lentää. Mukana projektissa on Plan Suomi (Plan Finland)."


Tänään lisäksi  osa lipputuloista ja lipaskeräystuotto menivät Naisten pankille
 

Väliajalla vierailimme täällä:


Mutta mitä join? Jos arvasit "kahvia" niin pieleen meni...

Ei ihan kevyt näytelmä, mutta hyvin tehty! Hyvät näyttelijät, yllättäviä juonenkäänteitä, hyvät unet. Vielä neljä esitystä jäljellä... Kannattaa mennä ja katsoa!

Milloinkahan pääsen seuraavan kerran teatteriin?2 kommenttia:

 1. Just luin tuosta näytelmästä. Huoneteatterissa on kyllä hyviä näyttelijöitä! Ja tosi hyviä kirppislöytöjä teit taasen. Millä kirppareilla yleensä käyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirpparilla. fi Seppälässä on mun lemppari, käyn myös Silinterissä Kirrissä ja Centrum kirppiksellä keskustassa.

   Huoneteatteri on niiiin hyvä!

   Poista