Powered By Blogger

torstai 2. huhtikuuta 2015

12. kirjaVäliaikaisesti kahvikissan blogista näyttää tulleen melkein kirjablogi... On ollut aikaa ja intoa lukemiseen :)

Lukuhaasteen 12. kirjani on KIRJA, JOSSA ON YLI 500 SIVUA. Cecelia Ahernin P.S. Rakastan sinua, jonka aloitin minna-canthin-paivan-kuulumiset


P.S. Rakastan sinua on Cecelia Ahernin esikoisromaani vuodelta 2005

Holly ja Gerry ymmärtävät toisiaan puolesta sanasta, ja heillä on hauskaa jopa kinatessa. Kun Gerry kuolee yllättäen, Holly vaipuu surun syövereihin. Hän herää horteestaan vasta kolme kuukautta Gerryn kuoleman jälkeen, kun saa paksun kirjekuoren jomka päällä lukee "Lista".

(Takakansiteksti)


Kaikki on alkanut rakastavaisten vitsistä: mitä ihmettä Holly tekisi, jos Gerry ei olisi muistuttelemassa häntä arjen pikkuasioista? Valot jäisivät sammuttamatta, laskut maksamatta, maito ostamatta. Tätä ajatellen Gerry on onnistunut kirjoittamaan kuolinvuoteellaan Hollylle muistilistan, vaikka Holly valvoi lakkaamatta hänen vierellään! Gerryn kirjeet auttavat Hollya tekemään surutyötään, ja kaiken lisäksi tuntuu siltä, että Gerry on punonut kokonaisen juonen Hollyn uutta elämää varten.

(Takakansiteksti)


Käsin kirjoitetut kirjeet ovat ihania! Minulla on tallessa kaikki Ukon kirjeet 1980-90-lukujen vaihteesta <3


Tämäkin on Ukolta, mutta jonkun toisen tekstiä. Kirjeet säilytän omana tietonani <3Tykkäsin toki myös kirjasta, mutta se on aivan eri tarina! Eroavaisuuksia on niin paljon, että lopulta vain päähenkilöiden nimet ja idea ovat samat. Kaksi eri tarinaa.

Ja jos valita pitää, niin tykkään enemmän elokuvan tarinasta.


Mutta 511 sivua viihdyttävää kertomusta ja melko monta kuppia kahvia :)


6 kommenttia:

 1. Mä en muistaakseni piitannut siitä leffasta. Mutta täytyispä joskus katsoa se uudestaan! Jospa maku olisi muuttunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikesta ei voi tykätä, mutta mua on niin helppo miellyttää ;)

   Poista
 2. Minä kans pidin leffasta enemmän kuin kirjasta. Se on harvinaista. Leffan olenkin katsonut sitten noin 2898502302 kertaa :D Nenäliinapakettien kanssa.

  VastaaPoista
 3. Minä olen myös katsonut elokuvan NIIIIN monesti, ja yhdyn edelliseen, ettei sitä voi ilman nessuja katsoa. Yksi ehdottomista suosikeistani!

  VastaaPoista