Powered By Blogger

lauantai 4. huhtikuuta 2015

Lankalauantaina Pääsiäispupuja liikkeellä...


Aamupäivällä suuntasin tänne:Café Alvar oli tänään postcrossing miittipaikkamme http://www.cafealvar.fi/Miittiin kuuluu aina kortteja, kahvia ja kakkua!


Oli taas mukava tavata PC-kavereita, kirjoitella kirjoihin ja kortteihin ja kahvitella...


Kakkuni oli Unikkokuningatar

 

Suussasulavaa!


Tähän olisi voinut laittaa palautetta esimerkiksi kakun herkullisuudesta, pöytään tarjoillusta santsikupista ja asiakaspalvelun tökkivästä tyylistä...


Kaupungilla piti hoitaa vielä apteekkiasioita ja vähän muitakin. Nälissäni poikkesin Mäkkärille ja tilasin juuston ilman sipulia (kun en halunnut vatsanväänteitä). Kolmannella haukkauksella hampaissa narskahti -sipuli! Olin saanut väärän annoksen, vaikka hampurilaisessani oli sekä erikoistilaus-tarra että siihen kiinnitetty sipuliton kuitti. Pakkohan siitä oli mennä kassalle sanomaa. Tyttö siinä ihmetteli, että olet siis kuitenkin jo syönyt siitä? No DA! Ei tullut mieleeni ruveta tutkimaan tuotetta, koska siinä oli selvät merkit päällä ja sitten vasta kolmannella haukulla sipulit löytyivät. Yritinkö huijata itselleni etua??? Jalomielisesti tyttö lupasi tehdä uuden (joo, haluan uuden, jos sen on mahdollista saada ilman sipulia) ja hyvitykseksi vielä jälkiruuan. Kahvi, kiitos!

Parin mutkan kautta sain nauttia juustoni ja kahvini


Kahvi oli niin kuumaa, että vein sen ajelulle...


...ja nautin ulkoilmassa kotimatkalle lähtiessä


Siitä, mitä kotona puuhasin, kerron vasta huomenna ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti