Powered By Blogger

keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Seitsemäs kirjaAurinkoisista aamuista ei koskaan voi saada tarpeekseen...Keltaista ruokaa. Olen kertonut joskus ennenkin, että jos on kipeä olo, tekee mieli vain keltaista ruokaa. 


Keltaisen ruuan päivä


Koska olin aamupäivän kotona, oli aikaa kirjoitella muutama kortti...


Neljä tuntia töissä ja sen jälkeen eväät olivat tämän näköiset:


Menin aikaisin sänkyyn ja luin loppuun seitsemännen kirjani: Kirja, jonka nimi on yksi sana


Kyllähän Michael Cunningham kirjoittaa osaa, ei käy kieltäminen. Mutta silti minulla on petetty olo. 

Ensiksikin kannen perusteella odotin enemmän kauneutta. Varsinkaan huumekuvaukset eivät sitä tarjonneet. Mielestäni ei mitään ihailtavaa, kirjassa huumehörhöily on kuin tavallista elämää. Ei mahdu minun maailmaani millään tavalla. 

Toiseksi odotin enemmän yhtäläisyyksiä H.C. Andersenin satuun. Okei, yksi päähenkilöistä saa jotain silmäänsä, lumotun peilin sirpaleen, kenties... Eikä kirjassa ole Lumikuningatarta ollenkaan...


Suurista odotuksista johtuen tämä kirja etsii nyt jo uutta omistajaa...


6 kommenttia:

 1. Ooo, yksi noista korteista oli minulle! Kiitos kiitos! Täytyy joskus kokeilla Minna Canthin kakkua. :)
  Hyvää Minna Canthin päivää sinullekin, ja tavataan messuilla sunnuntaina.
  Tuossa Lumikuningatar-kirjassa on houkutteleva kansi, mutta sen perusteella mitä kerroit sisällöstä, ei kuitenkaan välttämättä kiinnosta... Olen nyt lukemassa Pientä lankakauppaa, johon muistaakseni sain vinkin täältä sinun blogistasi, voisiko olla...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä -oma kakku maistuu suussa parhaillaan...

   Vinkki Pieneen lankakauppaan (kaikki 3 kirjaa) voi hyvinkin olla multa, sillä olen suuri pienen lankakaupan ystävä :) Sen sijaan Lohturuokaa jäi kesken ja päätyi kirpparilta uuteen kotiin...

   Lumikuningattarella näyttää kirjallisuusblogien perusteella olevan myös tykkääjiä, mutta itse olen tällainen tavislukija, johon ei nyt just uponnut...

   Minna Canthin päivä on ollut ihan hyvä, hyvänmakuinen ja henkikin jo kulkee toivoottuun suuntaan... Messuilla tavataan, on sinne tulossa varmaan muitakin ;) Ri-tu ja Fairytale89 ainakin ovat sellaisia puhuneet...

   Poista
 2. Kiitos kortista ja hyvää M.C:n päivää! Toivottavasti olo jo parempi tänään. Hyvinhän tuo sun lukuhaaste etenee :) Mä oon jo lukenut listalle 12 kohtaa, jipii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hei, sun haasteesi etenee ihan viikojen tahtiin, Onnittelut! Itse olen kyllä jo alkumetreillä jäänyt kirja per viikko tahdista, joten 50 kirjaa tulee luetuksi varmaan kahdessa vuodessa ;)

   Poista
  2. Mä olenkin lukenut jo nopeita eli runokirjan ja sarjakuvan eli niistä enää vain yhden päivän kirja täyttämättä. Tahti tulee hidastumaan kesän myötä, kun on joka toisen viikon leirillä töissä ja en mä silloin ehdi enkä jaksa lukea... Tosin lomaviikolla vois _vaan_ lukea ;)

   Poista
  3. Tosiaan: mullahan on vielä runokirja lukematta, sen lukee nopeasti... Mutta silläkään en kyllä saa kirittyä...

   Poista