Powered By Blogger

lauantai 21. maaliskuuta 2015

La-la-la-la-la-laKevätpäiväntasaus -posti muistutteli tästä jo viikolla:Lauantaiksi olin lupautunut toisenlaisiin töihin. Aluksi piti kerätä vähän pajun oksia...

Tietenkin piti syödä myös aamupala


Olen erittäin mieltynyt näihin Kefir-juomiin

http://fi.wikipedia.org/wiki/Kefiiri


1980-luvulla meillä päin jokaisella oli "poika" kotona ja sitä jaettiin ja hoidettiin. Kefiiriä juotiin paljon. Vatsat tykkäsivät jo silloin. Mahtaako jonkun kotona asua edelleen pieni kefiirinsiemen?Santsikupille oli vielä Minna Canthin kakkua jäljellä.


Kirjassanikin kahviteltiin...Mutta että minua nappaa, että jokaisella aukeamalla, sivun ylälaidassa on kirjailijan nimi väärin kirjoitettuna!


Nelisen tuntia paiskin sitten töitä. Onneksi vieressä oli myös Caffitella :)


Tänään en päivän päätteeksi ollut enää rättiväsynyt, kuten vielä eilen illalla. Nuhakin alkaa helpottaa, kohta olen kunnossa kokonaan :)

Otetaan sille -vielä yksi kuppi kahvia!6 kommenttia:

 1. Ootko huomenna menossa Sohveihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en... Mulla oli varattuna keskiviikkoilta sohveiluun, muut illat menee muuhun... Taitavat olla sukkani valmiit, kun mua noin kovasti kaipailet ;)

   Poista
  2. Saattaapi olla ;) Mulla oli kova harmitus, kun olin innolla keskiviikkona tulossa ja maanantaihin siirrettiin. Se viikon ainut päivä, kun mulle ei sovi :(

   Poista
  3. No. ollaan yhdesä pois tänä iltana :D

   Poista
 2. Löysitpä hienoja pajunkissoja! Me löydettiin vain jonkin verran pieniä kisuja, mutta on vissiin ollut niin kylmää tai pääsiäinen on niin aikaisessa, ettei meillä päin ole noita kauheasti näkynyt... Mutta enemmän vain sitten koristeita, niin eiköhän niistä hyviä tule :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät tulee, nouhätä! Omani ovat pulluskoita :)

   Poista