Powered By Blogger

maanantai 9. helmikuuta 2015

ToyVoyager tuli taloonTänään tein jotain poikkeuksellista, vaikka olen ihan terve: Join aamukahvin sijasta kupposen Muumimamman voimajuomaa:


Jokin aika sitten iloitsin siitä, että ToyVoyagerini lähtivät maailmalle. Jump on seikkailemassa Puolassa ja MooseS jatkaa maailmanvalloitusta Kiinassa.

Tänään oli minun vuoroni vastaanottaa yksi pieni maailmanmatkaaja. Paketti nökötti muiden postien kanssa töistä palaavaa:Tässä on Junkers Saksasta:


Tuliaisina Junkersilla oli melkoinen lasti herkkuja... Onneksi nuoriso riensi apuun, tässä Esikoinen on ojentanut auttavat kätensä:


Ja "uusi perheenjäsen" pääsi tutustumaan uuteen kotiinsa......ja hostin (= minä)  laukkuun koulun vanhempainillan ajaksi. Junkers osasi olla hiirenhiljaa...


Kukkien saaminen on aina ihanaa. Ja ehkä kaikkein ihaninta, kun kukkia saa ilman mitään syytä. Ukko yllätti tänään tulppaanikimpulla :)


Yllätin itseni juuri haukottelemasta, joten eiköhän ole aika vääntäytyä vällyihin.


10 kommenttia:

 1. Uteliaana odottelen, mihin seikkailuihin Junkers mahtaakaan Suomen vierailullaan joutua! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakaan ei ole vielä mitään haisua, mihin kuono edes seuraavaksi osoittaa... Hauskaa tämä on!

   Junkersin seikkailuja seuraa enemmän sitten osoitteessa:

   http://www.toyvoyagers.com/index.php?a=topic&t=1164832

   Poista
 2. Hih, mikä vieras :-). Tuo kuulostaa kyllä hauskalta! Kauankos se teillä viipyy? Palaako sitten kotiin vai suoraa johonkin toiseen kohteeseen? Onko Junkersilla jotain toiveita, missä haluaa Suomessa vierailla? Vai ihan vain teidän kotona?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. TV:t ovat mulla viipyneet 2kk-6kk. Junkersin kanssa ei olla tarkkaan sovittu, mutta puhetta oli että kesään asti. Junkers on villi jyrsijä ja valmis kaikkiin seikkailuihin. Tavoitteinä sillä on mm. rakentaa iglu ja olla kuvassa Junkers-lentokoneen kanssa. Saa nähdä mitä keksitään... Hauskaa tämä on, en minä muuten tähän touhuun olisi hurahtanut ;)

   Poista
 3. Aika pitkä vierailu siis! Siinä ajassa ehtii nähdä jo aika paljon elämää täällä Suomessa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvi, kevät, kesä... Kyllä siinä ehtii olla monenmoista säätä, keliä ja ilmaa... Ja näkemään paljon tätä seutua :)

   Poista
 4. Hee, pakko oli käydä katsomassa tuo linkki. Kuulostaa aika etuoikeutetulta rotalta, kun saa noin matkustella. Toivottavasti kaikki menee hyvin eikä tapaa reissuillaan nälkäisiä kissoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rotta on etuoikeutettu, samoin sammakkoni ja hirveni:

   Jump: http://www.toyvoyagers.com/index.php?a=topic&t=1021066

   MooseS: http://www.toyvoyagers.com/index.php?a=topic&t=1021227&view=std&min=0&num=15

   >> kohdasta pääsee heti viimeisen sivun postauksiin, jos ei halua kaikkia reissuja läpi käydä.

   Lisäksi mun profiilista http://www.toyvoyagers.com/index.php?a=profile&w=23111 pääsee katselemaan pikku kuvakkeiden kautta kaikkia pikkuystäviä, joita olen hostannut :)

   Poista
 5. Näyttää kyllä mielenkiintoiselta tuo reissailu. Oikeita maailmankansalaisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on tosiaan monta tapaa nähdä maailmaa: aina ei itse voi olla reissussa, toisinaan saavat reissata pehmolelut ja toisinaan matkustelen korttien kautta ;)

   Poista