Powered By Blogger

perjantai 27. helmikuuta 2015

Kuudes kirja alussaOlin vielä venyttelemässä unien jäljiltä, kun ovikello soi ja posti paketit toi: valokuvia! Lisää pääsin vielä hakemaan postista saapumisilmoitus kainalossani...Reilut tuhat kuvaa... Vähän niin kuin tuhat lahjaa!


Aamukahvit sain tänään nauttia rauhassa: Ukko oli töissä, nuoriso unten mailla ja minulla oli vapaapäivä :) Aamukahvin seuraksi aloitin kuudennen kirjani.

Ja sitten aamiaisen ja kirjan kimppuun!

 

Tämä on itselleni joululahjaksi ostama kirja. Lukuhaasteessa se on "Kirja , jonka valitsit kannen perusteella". Tykästyin tähän kanteen. Pidän kuvista, joissa on kädet. Pidän käsistä, jotka pitelevät jotakin. Olin jo päättänyt hankkia kirjan ennen kuin tiesin siitä mitään muuta. Sitten googlasin ja kiinnostuin kirjasta entistä enemmän...

Kirja on kaunis!


Pidän valtavasti kirjoista, joissa on lukunauha!


Kirjan selkä on tyylikäs!


Kansikuva on ihana!


Pidän fontista, jolla kirjan nimi on kirjoitettu (kannessa vähän erilailla)


Kirjan alku oli järkyttävä, mutta sitten tekstin kauneus vei mennessään... Ehdin lukemaan 72 sivua ja odotan jo seuraavaa lukuhetkeä...

Minussa on paljon samaa kuin kirjan maanviljelijän vaimossa (kirjoittaja). Minustakin ilo on lahja ja pienestäkin voi iloita. Olen tottunut näkemään kauneutta kaikkialla ja jaksan kiittää hyvistä asioista elämässäni.

Kauneutta voi nähdä mm. maitovaahdon tekemässä kuviossa kahvikupin reunassa:


Aamukahvit on juotu, kirja hyvässä vauhdissa.


Tähän merkki!


Palaan Tuhanteen lahjaan vielä!


4 kommenttia:

 1. Ihana, lämminhenkinen hyvänmielenpostaus! Olet sinä upea ihminen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, olenko? Kiitos! Tunnen joitakin upeita ihmisiä minäkin :)

   Poista
 2. Pienistä iloista nauttiminen on kyllä perin arvokas taito <3. Sä voisit hyvin myydä kuviasi jossain, niin upeasti saat niissä arkisten asioiden kauneuden näkyville.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi apua... Kiitos! Tuottaa iloa, jos joku kuvistani ilahtuu :)

   Poista