Powered By Blogger

keskiviikko 18. helmikuuta 2015

HAASTE: Ilahduta bloggaajakaveria

 

Minut on haastettu!

Haaste on lähtöisin TIPULASSA blogista ja keltaisen ilahdutuspallon minulle heitti KNITCROCHENATOR blogin Jenni

Säännöt ovat yksinkertaiset:

- Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa!
- Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
- Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia. :)
 
Ja nyt on minun vuoroni haastaa.
 
Kotosen täti Virpi, oletko kuulolla? Haastan sinut koska blogisi http://kotosella.blogspot.fi/ on lempilukemistani kauniine kuvineen ja taitavine töineen. Postcrossing harrastuksen kautta olen oppinut sinut tuntemaan ja "muutamia" muitakin yhteisiä nimittäjiä on matkan aikana löytynyt :)

Lumoava Liila blogin Liila, huhuu! http://lumoavaliila.blogspot.fi/ Sinut on nyt haastettu, koska blogiveljeilyn myötä olen tutustunut sinuun paremmin kuin "entisessä elämässämme" ja todennut monta kertaa, miten paljon yhteistä meillä onkaan. Ja blogissasi on aina kadehduttavan kauniita käsitöitä ja Lumoavaa arkea blogista löytyy herkkuohjeita :)

Saako pomon haastaa? Jos saa, niin Aino P. sinut on myös haastettu! http://handmadebyainop.blogspot.fi/ pursuaa toinen toistaan taidokkaampia käsitöitä, joita osaan vain huokaillen ihailla. Nautin kommenttienvaihdosta myös sinun kanssasi, kuten myös Virpin ja Liilan. Livetapaamisistamme tykkään myös :)

Siinä haasteeni. Ja tässä päiväkahvini:


Kuva: Karin Holmström 
 
Näistä makoisista pannukahveista kiitos ri-tulle ja iloiselle ystävänpäivämiittiseurueelle! Kahvit mulle, pullan saa kukko. Koska herkkulakko! KIITOS!!!






8 kommenttia:

  1. Kiitos haasteesta! Pikkusen pukkaa kiirettä nyt, mutta tartun härkää sarvista kunhan ennätän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän kiireesi laadun :) Mutta mikäs kiire tässä tämän haasteen kanssa on. Rauha vaan!

      Poista
  2. Wuhuu! Kiitos haasteesta! Mä en vaan tunne muita blogikamuja kun sut ja Liilan :-o. Mitäs nyt tehdään? Ehkä mä siis jätän tämän haasteen väliin, mutta yritän ilahduttaa teitä molempia ja muitakin bloggaajia kommenteillani jatkossakin... Käyköhän tällainen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sehän juuri käykin näin!!! Säännöissä on juuri tuollainen neuvo, joten jatka ilahduttamista kommenteillasi :)

      MUTTA: jos pystyt mainitsemaan blogissasi, että sut on haastettu tämmöseen, niin sitten täyttyy kohta, jonka perusteella voin ilahduttaa sinua jollakin ERITYISELLÄ. Ei siis ole pakko haastaa. Haasteeni laitoin sulle pitkälti siitä syystä, että olet yksi niistä blogifrendeistä, jotka ilahduttavat kommenteillaan. Eli kuten jo sanoin (ainakin tarkoitin): olet jo ilahduttanut ja jos jatkat kommentoimista ilahdutat vielä lisää :)

      Poista
    2. Ehkä mä tyydyn tähän kommentointiin :-). Tämäkin on minusta hauskaa. Itse ajattelin pistää blogiini jonkun kilpailun, kun siihen tulee sopiva hetki. Katsotaan mitä keksin...

      Poista
    3. Se vain passaa!! Kiitos jälleen kaikista ilahduttavista kommenteista :)

      Poista
  3. Tiedänkin jo sun ilahdutuksesi :D Hohohohohoo! Mukavaa, että tartuit palleroon ja heitit eteenpäin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi miten jännää! Mitähän kaikkea keltaisen palleron kanssa vielä keksitäänkään...

      Poista