Powered By Blogger

lauantai 25. heinäkuuta 2020

Kuppi 29Kesälomani on pilkkoutunut tänä vuonna pieniksi palasiksi. Viikko 29 oli työviikko... Mutta töitä tehdään vaan päivisin, iltaisin on aikaa vaikkapa lomailla!

Keltinmäen suunnalla töissä käytyäni jätin muutaman ILOKIVEN jälkeeni. Ensimmäinen kirjaston viereen:Toinen Kotalammen rantaan:Kävin myös arboretumissa. Siellä kukkivat enää ainoastaan horsmat.


Silti ILOKIVEN paikka:Laajavuoren suunnalla työskenneltyäni ajelin fillarillani työpäivän jälkeen kylpylälomalle:


Laajavuoren Scandiciin


Puoli tuntia kerkesin nauttimaan uimisesta ja lämpimässä altaassa löhöilystä. Sitten kylpylä päsähti niin täyteen porukkaa, että turvavälejä oli täysin mahdoton pitää. Sama kaaos jatkui suihkutiloissa, saunaan en edes yrittänyt. Onneksi sain puolituntiseni :)


Kerroin asiasta respassa, työntekijä sanoi minulle, että "vastuuhan on jokaisella itsellään". Niinkin. mutta oli ihan selvää, että kylpylään oli päästetty aivan liikaa väkeä. Ei siellä ollut enää mahdollista olla vastuullinen turvaväleistä. Tällaiseen lepsuiluun ei kyllä kannattaisi lähteä. Koronaa ei ole vielä voitettu.

No, sen verran ehdin kaloreita kuitenkin polttaa, että pullakahvit oli pakko nauttia vielä Scandicin penkillä ❤️Myös omassa kesäkeitaassani ehdin lomailemaan työpäivien jälkeen ❤️


Parveke kukkii täysillä. Tottakai! Nyt on hei heinäkuu  ❤️


Yhtenä iltana sain parvekkeelle vieraan:


City-nokkosperhonen betonipuutarhassa  ❤️

Niin kaunis  ❤️


Yhtenä iltana...


Toisena iltana...Kesä. Oli sitten lomaa tai ei. Ja onhan sitä lomaa vielä tulossa ;)


2 kommenttia:

  1. Oi oi, taas niin paljon kaikkea kivaa ja kaunista, että ihanhan tässä pakahtuu :) Elämä on hyvää, kun sen osaa niin nähdä <3

    VastaaPoista